Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.08.04. 16:36 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

piszoly és hurka

Igen konkrét nagy és röviden velős igaza van Ern0 szakinak, hogy már pedig olyan, hogy töltetlen fegyver, na olyan célszerűségből már pediglen gyakorlatilag eleve nincs is.

Mint ahogyan hurka sem nincsen töltetlen, mert akkor az nem más, mint értelmes étkezési élvezeti érték nélküli disznóbél.

Igaz, azon  legalább ha hadonásznak vele az ember pofája előtt, akár fenyegetési célzattal, akár étkezésivel, legalább látszik egyértelműen és biztosan töltetlensége, és hogy nem kell félni tőle, mert így üresen bármely célra is használhatatlan. 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4132226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Óhhhh, azok a boldog 80-as évek! Emlékszik valaki azokra a véres hurkákra? No meg a kettő tv csatornára, Kádár Jánosra (ő rá biztos, mert Dr. Csont be is gyűjtötte magának), a kalákába épült házakra, a gmk-ban fusizó szakikra? Gyorsan belehasalok a mélyhűtő ládába, hátha maradt abból a hurkából.
És az abban a két csatornában is az akkor tragédiának megélt, ma meg egyszerűen felfoghatatlan érdekeségnek tartott hétfői adásszüneti nap!
süti beállítások módosítása