Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2011.04.18. 23:10 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

Apu elbaszott alkotmányos homokozója vagyok (Arcosok klubja)

 

Korrekt kis pöcsként ülök maszatos pofával apu most már korrekten alkotmányos – eddig nem volt az, ami volt az nem is alkotmány volt, az egy vicc volt, de meglakolnak - homokozójában, egyik kezemben kislapát, másikban kisvödör, hónom alatt meg az új alkotmány preambu…, preamubu.., prebalu…, a faszom, Parabellumostól, amit kaptam aputól húsvétra.
 
Jobban mondva húsvétkor, és az örökkévalóságra, azt hiszem ez így helyes, mert ajándékként semmi értelme, mivel sem megenni nem lehet, sem verekedni nem tudok vele, így számomra teljességgel használhatatlan. Tehát az időzítésnek valami szakrális utalása lehet, mint amúgy az egész hóbelevancnak is, olyan feltámadásos teljesen újélet szisztéma, bizonyos hitnek a bizonyítéka állítólag, valami igazán kurva nagy választóvonal, ahonnan minden annyira teljesen más és igaz, mint ahogy annak előtte semmi sem a teremtésben, de az már igazán olyan magas nagyon, hogy csak na, innen a homokozóból én ezt biztosan nem érthetem, mint ahogy nem is értem. De azért vágom.
 
Mindegy, mászóka jobbra – balra nincs is, azok onnan mindent elloptak, de meglakolnak, mondta apu – nemzetiszínűre mázolva.
 
Szal baszom a rezet kis gyíkként itt az alkotmányosan alkotmányos homokozóban, de valahogy nem nagyon érzem, hogy ettől mitől lenne más ez az egész úgy hirtelen, mint ahogy azt apu mondta, hogy ez úgy lesz.
 
Gyökerek pitbulljai ugyanúgy telehugyozzák az egészet, ha játszani is van kedvük, akkor kicsit letépdesik a karomat, meg szájukban rohangálnak pár háztömböt velem, de szerencsére visszahoznak mindig, főleg akkor mikor gazdáik bot helyett hajigálnak nekik. Bezzeg ilyenkor meg apu sehol, mikor ezeket kéne pár pofonnal szétzavarni, itt, konkrétan.
Kurvára nem kapok több Túró Rudit, hogy egyszerű – értsd: emelkedettebb nemzeti víziók befogadására alkalmatlan, vagy alkalmas, de azok után nem érdeklődő, bocs, az már a hazaáruló - polgárként tömjem azt a földhöz ragadt fejembe, ami azért van a földhöz ragadva, mert pozíciómnál fogva a homokozóban és nem a parlamentben baszom el értelmetlenségekkel az időmet.
 
Ahogy nézem innen a padon üldögélő nyuggereket, hát ők sem repdesnek az örömtől többet, még jóllakottabbnak sem tűnnek, ugyanannyit basztatnak, mint annak – alkotmánynak – előtte, pedig aztán apu nekik is adta az ívet rendesen, vetített össze-vissza mindent. Mondjuk nem csak nekik, de másoknak akiknek vetített,azok sem lettek sokkal virulensebbek hirtelen ettől a cucctól.
 
Jó mondjuk akikkel együtt szokott apu halluzni, ők igen, ők most tényleg lehugyozták a bokájukat megint, de ők meg mindig lehugyozzák, ha apu nagyot varázsol nekik.
 
Itt a fasza kis alkotmányos homokozóban ugyanannyi a világ minden gettójából ide a gyarmatra illegálisan lerakott szemét, térdig járok a vörös iszapban, a galván iszapban, a menekülések közben ide borított átcsomagolt és romlott kajákban, és nem csak én, hanem az itt egyre többet gyakorlatozó Waffen-SS hadosztályok is. Ja, apu pofonfát nekik sem rázta még meg, pedig be volt ígérve.
 
Azt hirtelen felébredek, hogy bilibe lóg a kezem.
 
Tényleg milyen szánalmas kis hülye fasz vagyok, no nem mintha nem a briliáns alkotmányos homokozóban ülnék, az patent, hanem apu nem az az apu.
Mert ha az az alkotmányos nagy és spirituális apu lenne az apu, akkor nem itt rohadnék ebben a redva homokozóban ezekkel a hülyeségekkel, beleragadva a majdani vagyontalanság előszobáját jelentő kasztrendszerbe, hanem apu barátjának a fiával, Lázár János Boldizsárral dekkolnék valami fasza játszóházban, és tőzsdéset nyomnánk, hogy már ott megtanuljuk, hogyan pörgessük majd amibe beleülünk, az alkotmányosan és keményen összehordott tutiba, amiktől olyan jó partik leszünk.
 
Ha már itt tartunk, ez az apu nekem egyre jobban hajaz az Arcosok klubjából a Tyler-re, mert már teljesen skizo módon odáig csavarodott magába, hogy nincs neki jobb stresszoldó annál, mikor szénné üthet mindent és mindenkit miközben saját magával verekedik egyfolytában.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr822838352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása