Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2010.08.31. 08:02 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

pocsék karma

Kedves naplóm, jó kurva régen nem írtam beléd, de ez egyáltalán nem nagyon zavar. Ebben az is van benne vastagon, hogy ez az egész blogszisztéma magyarföldön valahogy nem úgy alakult globális tendenciáiban, amik túl izgalmassak lennének. De ez egy mésik bejegyzés. A lényeg, hogy most az van, hogy hirtelen ősz van, és nem tegnap beszökött, mint Párizsban, suhanva az Andrássy úton neztelen, hanem simán bebaszott reccsenős moslék idővel. De ez sem túl érdekes, talán ha csak annyiban, hogy az idő egyre gyorsabban múlik szubjektív érzékelésileg, így az évszakok is jobban szaladnak el, mit szaladnak, rohhannak.

Képzeld, a metrón, a közösségi közlekedési eszközön láttam egy reklámot az ablakra vasalva, tudod, a súlyos semmibe, vagy súlyos, semmibe való kibámulás síkjába behelyezettet, más súlyosabb bámulási perspekítát adót, amin egy könyvet reklámoztak, aminek a főhőse valszeg hangyává változik, mert az volt az elején, egy hangya, és az, hogy pocsék karma, valamint egy idézet: ha az ember hirtelen hangyává válik, akkor a józan ész alapján nem tehet mást, mint hogy nagyon meglepődik.

Azért gondolom, hogy a könyvből való az idézet, mert filozóustól még nem hallottam, illetve annyira faszság.

Ezek hülyék ezzel a kreatívval.

  1. Olyan nincs is, hogy józan ész. Még könyvben sem.
  2. Itt már olyan sincs, hogy meglepődés. Kicsi meglepődés se.
  3. Akik ott utaznak, azoknak ez nem újdonság, tisztában vannak vele, hogy ők eleve hangyának születtek, csak emberi külsőben.
  4. Ennél itt nem nagyon van pocsékabb karma.

 

Na ezekről ennyit.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr72260699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása