Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.06.16. 22:23 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

gyermekrákemberproblematikaegyszerűsítettvizuáldesztillációja

Tudom, hogy hosszan és nem könnyen olvashatóan értekezek általában, mint ahogy huhogtam minap ez gyermekrákember ügyben is.

Azt közben letisztult bennem, hogy az ügy lényegének érzékeltetése végett teljesen felesleges a sok duma.

Elég csak simán egymás mellé tenni az ügy két ikonját egyszerűen csak képekben, a beteg gyermeket, kinek arcával kezdetek óta cirkulál az elnök úr, és Ő sikeres és patent kinézetű önmagát.

Ennyi.

És nem kell semmi bla-bla.

Meg fejtegetés, meg indokolódás, meg sajtótájékoztatás, meg könyvvizsgálat, meg számviteli hercehurcák, meg újságírói oknyomozás, meg úgy általában semmi ilyenek.

Az én olvasatomban e két kép egymásmellet működő kontrasztja bőven elég a történet valós milyenségének olvasatára, és lényegének átérzésére.

Valahogy ez sehogy nem jön jó érzésel kerek és egészséges egésznek össze!

Meg még mindössze annyi, hogy mi a halált gondol magáról ez a jól öltözött majom, hogy a kiemelten közhasznúnak állított ügyéről az abba jóhiszeműen adó- és minden egyéb felajánlásaikból az országban ilyen területen a legtöbbet beleölőket átláthatóan tájékoztatni kívánó országos napilapnak csak is a főszerkesztőjével hajlandó szóba állni, illetve gyanítom, ha az meg hajlandónak mutatkozna rá, akkor meg már azzal sem?!?!?!

Hát kinek képzeli ez magát?!?!

Habár ha azt veszem, akkor most még szerény is volt, és vissza is vett abból a jólöltözötten nagy arcából, mivel szerintem Ő földi ügyeit illetően nagyjából a szerinte vele vélhetően azért már itt e bolygón egyedüliként egy szinten álló XVI. Benedek pápával konzultálna, mint egyedüli megfelelő beosztásúval, de azért még mindig nem kiemelten közhasznúan illetékessel.

De aztán vele is csak szigorúan addig, amíg az alapítványnak nem telik űrrepülőre, mert akkor már indulna is tovább a pápa főnökéhez, kinek egyedüliként talán elszámolással tartozhat a kiemelten közhasznú alapítványa kiemelten közhasznú ügyeit illetően.

De nem ám úgy emberileg, lelkiismeretileg és jó keresztényileg respektálva a jó Istent, hanem csak úgy rang- és státusznagyságilag.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr98100046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása