Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2010.01.12. 08:11 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

leszarom a BKV sztrájkot

Leszarom a BKV sztrájkot.

Harcoljanak érdekeikért akár ezzel az odabaszós formával is ha másra már nem látnak esélyt, és ennyi kis kellemetlenséget simán bevállalok a társadalmi szolidarítás jegyében.

Csak az legyen, ha majd mondjuk kórházban valakijüknek lehalasztódik valamilye egy ottani hasonló akció miatt, akkor Ők is legyenek ugyanolyan szolidárisak a témával, az ottaniakkal, mit most tőlem elvárnak, nekik jól esik felőlem.

Illetve ha kérhetem, olyan  mostanság divatos igénnyel se álljanak elő, hogy a BKV valamikori nyolc darab buszsofőr melegedői villanyrezsó eladásából befolyt összegből minden BKV alkalmazott kapjon egyszeri és megismételhetetlen juttatásként 143 600 HUF-t.

Mert ez utóbbit valahogy teljesen nem szoktam érteni, ha ilyen jön elő valahol, és még idegesíteni is szokott.

Ha ezek megvannak, akkor leszarom a BKV sztrájkot.

Már csak annyit kérnék, hogy lesznek szívesek a BKV és a sztrájkolók képviselői közösen és ügyesen úgy megoldani az ilyen horderejű pengeváltásaikat, hogy számomra mint utazoközönség számára előre és kristály tisztán tudható és látható legyen, hogy pontosan akkor mi is fog közlekedni a roncsolás alatt és mi nem, és a vállalat ezirányú tájékoztatását vehessem Szentírásnak, ne pedig tőzsdeinformációkhoz hasonlóan kelljen a média percre pontos tájékoztatásait nyomon követnem.

És ha ez is megvan, akkor még a BKV-t magát is leszarom, az egész nagy és lomha átláthatatlan susnyást, ahol miközben azok akik most sztrájkolnak - meg még rengetegen mások is - teljesen becsületesen rengeteget dolgoznak, aközben a világ pénzét tüntetik el nagy mágusok a legnagyobb vidámsággal mindenféle strómanokkal.

Ezt meg betudom a társadalmunk átlalkulási folyamatainak.

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr821665548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Már engem is kurv@ra idegesít a bkv!
engem is idegesít én is leszarom...mocskos egy cég...
süti beállítások módosítása