Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2012.12.05. 17:59 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

gyengék

Ez a hajléktalanokkal baszakodás mocskos egy dolog.

Mocskos és aljas, mert ezek a szerencsétlenek egyáltaán nem érdeklik valójában a kormányfőt.

Az van mindössze, hogy tökéletes eszközök most arra, hogy így az indulgató kampány elején egy pezsdítő, formábahozó nemzeti konzultációnak csúfolt emocionális átmozgatás eszközei legyenek.

Rég volt már úgy is ilyen, nagy a nyugalom, túl nagy, ideje kezdeni újra / folytatni kis kihagyás után a megfelelő hőfokon tartás nemzeti szisztémáját.

Kell a rádióaktív gitt az arra éhes szájakba, hogy rágás közben ismét szaladgálhasson tőle az akcióspotenciál a fejekben.

És erre ez a téma teljesen tökéletes.

Valós tétje semmi sincsen - még annyi sem, mint az eddigieknek -, mondhatni sima közérzeti, higiéniai kérdéssé lett degradálva az egész.

Eredmény tuti, kérdések jó irányba történő megválaszoltatásával szociálpszichológiai kondícionálás pipa.

Aki kellő polgári szintre lopta, csalta, hazudta, küzdötte már magát, annak nyilván zsenánt már egy ilyen szépen vele épülő ország közös terein ilyeneket látni. Meg ő már amúgy is megmutatta, hogy tessék, itt van saját maga személyében a tökéletesen jó példa, van itt élet a halál előtt, csak kaparni kell.

Azok az átlagok, aki meg a legtöbben vannak amúgy, és pont csak egy paraszthajszállal a hajléktalanság elég masszív köznapi eshetősége felett, azok meg még jobban utálják őket, mert pont az ő határozott rendberakásuk mellett való szavazással érezhetik magukat az erős erőhöz tartozó erőnek, attól hallucinálhatnak valami rendet a maguk rémisztő rendetlenségében.

Ismerős, nem?

Csak közben azt nem vágják, hogy ezzel alattuk is fűrészeli a fát, mert legközelebb ha majd pont úgy kell valami neki, hogy arra ők lesznek éppen a jó eszközök, akkor majd ők mennek szépen rendben az erő levesbe bele.

Már pedig ezek után ők jönnek.

Hajléktalanok és ő kötük mások már nincsenek.

Az alkotmányba meg belefér.

Majd módosítják.

Hiszen kell azt is rendszeresen, bizonyos időközönként.

Sima sportélettan.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr244949397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása