Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2008.07.02. 18:46 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

hangnem

A baleset után a két Audi megállt, és nem a társaikon segítettek először, hanem a szemtanúk szerint trágár szavakat használva utasították a balesetet fotózó bámészkodókat: töröljék ki a képeket.

Én azt valahogy nagyon nem szeretem, amikor akármilyen csúcsszervek akármilyen csúcsakcióban is vannak, hogy közben az állampolgárral nem megfelelően beszélnek.

Hát már ugye úgy eleve milyen alapon teszik ők azt, hogy nem patent módon társalognak velem, mondjuk tisztelettel megkérnek valamire?

Még ha éppen akció közbeni transzban is vannak a város közepén.

Főleg úgy, hogy az akciós száguldozás közben a fél Rákóczi út lebontása után, megkülönböztető jelzéseket nem használó Audikból pattognak ki, egyáltalán nem megkülönböztetett csúcsszervnek kinéző szervként.

Akkor miért kéne nekem bárhonnan is bármit kitörölgetnem, főleg ha még csak nem is szépen kérnek?

Mert akkor még nyugodt szívvel mondhatnám, hogy nagy egye fenyő, ha már ilyen rendesen kértek, akkor csak is a kedvetekért, mert olyan balhés napotok volt, fárasztom magamat egy kicsit a delete gomb sűrű nyomogatásával, amíg pakoljátok a fegyvereket az egyik csomagtartóból a másikba a város szívében a romok tetején.

Tényleg, jut is eszembe!

Ha a tereptárgyakkal egyetemben sikerült volna néhány járókelőt is lebombázni, akkor a fegyverek mellé azok hulláját is a csomagtartókba hajigálva távoztak volna a helyszínről a vizuális információk rögzítését udvariatlan hangnemben megakadályozva?

31 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr53550019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A hullákat ott helyben annihilálták volna antianyag-szóróval. :(

A szemtanúk meg egy villanásra emlékeztek volna csak, miközben a "közlekedési veszélyeztetés" elkövetői a napszemüvegüket csomagolták volna el. :)
Mondjuk, ha annyira profik lettek volna, akkor a balhé megtörténtekor suttyó száguldozóknak álcázzák magukat, az intézkedő rendőröknek megmutatják az igazolványukat, de kérik, hogy látszólag intézkedjenek normális eljárás szerint - és akkor talán most nem az van a címlapokon, hogy titkos szerv karambolozott, hanem csak egy-egy újabb morcogó bejegyzés születik a közlekedéses blogokban, oszt annyi.

Most meg már azt is mindenki tudja, hogy milyen autóval járnak a titkosék, talán két nap múlva még fénykép is lesz a titkos telephelyükről.
Mióta lett audi? Érdekes, h blogbejegyzésekről hírekre változik az egész sztori. Kicsit olyan ez, mint a tavaly horgászélmények
Az Magyarország... A JÓ KURVA ANNYÁT AZ ÖSSZES KÖCSÖG RENDŐRNEK...Szétzavarni a picsába az összes gecit és újra megszervezni a Csendőrséget, és valami kis ütőképes GÁRDÁT...
Bányapeat: Subaru borult, Audik kísérték.
Bányapeat,

Subaru zúz, Audik megállnak segíteni és pakolni, sőt még előkerül egy egy 7-es BMW is, de az nemtom mit csinál.

Olvasgatok neten, ez van így a hírekben, ahol én olvasgatok.
Egészen véletlenül tudom, hogy miközben a rendőrök a félájult társaikat húzták ki a szilánkokra tört autóból, szivárgó benzintank mellett, a kedves járókelők közül SENKI nem segített, viszont legalább tíz embert kellett elhessegetni a véres emberek mellől, mert félig bemászva a betört szélvédőn 10 centiről fotózták a sebesülteket.

Igen, ekkor történt, hogy "nyomatékosan" felkérték őket, hogy hagyják abba.

Ha én ott vagyok és mondjuk az én barátom/munkatársam fekszik ott magatehetetlenül, lehet, hogy be is mosok egyet-kettőt a sok érzéketlen bunkó köcsög állatnak.

Erre kérnék reagálást a tisztelt hozzászólóktól. Köszönöm.
Tiboru:
Ebben igazad van. Meghökkentő, hogy 100 emberből senki se ment oda.
Tiboru,

ember azokra az infóra tud reagálni, amit olvas viszonylag patent helyeken, amiket nem, azokra nem.

Ha a hírben az lett volna amit Te kommenteltél, akkor nincs ez a post, ez ilyen egyszerű.

Gondolom egy ilyen nem kis cucc után azért ha az illetékesek egy ilyet legalább odamondtak volna, hogy az ő olvasatukban ez azért nem így volt, hogy nem a kollégák voltak "nyomatékosak", hanem a gyalogok tolakodóak, akkor az is csak oda fért volna valahova.

Érdekes a kommentedben és a hírben leírtak közötti távolság.
Amikor először olvastam a hírt, komolyan megnyugodtam, hogy jól döntöttem amikor eljöttem otthonról. Ez egyszerűen borzalmas. Nem volt forradalom '89-ben, de ha ezt tovább csinálják még lehet. Minden szinten az anarchia, a törvénytelenség. Hová, meddig még a mocsokba???????????
sokkoló! Írásod alpján igen, jól tetted, hogy elmentél. Ha lehet ne is gyere vissza többet.
bcyke blogberlo, aki ott sem volt

Pont erről beszélek, Subaruról szól a hír, máshol Audit írnak, utána Passatról szól a másik, hogy abba pakoltak át. Megint csak mást írnak.

Amit mondani akartam az egésszel, hogy össze vissza beszélnek az emberek az egészről, fél információk alapján, amiket valaki hallott itt és ott, és látott. Kicsit UL jellegű az egész, pedig tegnap történt.

Külön érdekesség, akárhány beszámolót olvastam, mind úgy kezdődött, láttam. Baszki, az egész blogvilág pont ott volt véletlenül? Kell nekem annyit kocsmákban ülni, lemaradok mindenről:)
ducas bazmeg hagyjad már a gárdádat...
járkálsz blogról blogra mindenhol GÁRDagárdA!!! faszságokkal dobálózol - hülye vagy menjél el
amúgy meg erno-é a pont, bár kitudja ebben a hülye világban...
Exkalibur: a sokkoló nem azért ment el mert a többi magyart nem szereti hanem mert az aktuálpolitika megöli az országot. Nem személyeskedni kell. Lehet hogy kicsit régebbi magyar a családja mint a tied.
Akkor sem kellene elveszíteniük az önuralmukat, ha 5 centiről fotózzák őket, nagyon higgadtan és civilizáltan is meg lehet mondani nekik, hogy nagy baj lesz, ha nem hagyják abba,mert zavarják a mentést és veszélyeztetik a kollégáik életét.Ha ezután sem érti meg a nép egyszerű gyermeke, akkor higgadtan és semlegesen odébb lehet tolni(pofán csapni). Ettől profi a profi, talán minden rendőrnek el kéne olvasni a A sakál napjá-t mondjuk Kondorosi összes beszéde helyett.
Ha nem csinálnak akkora palávert akkor kit érdekelt volna mit pakolásznak? És miért vagyok veszélyes a Spar szatyrommal a 35 fokban? A népet nem lehet leváltani , sajnos bunkók vagyunk és kukkolók, a rendőrnek erre kell készülnie. A legnagyobb baj az, hogy tényleg elcsaphattak volna 1-2 nénit, óvodást, kismamát. Nem bízom az olyan rendőrben aki nem tud uralkodni magán.
"tiboru 2008.07.02. 22:28:02 Egészen véletlenül tudom, hogy miközben a rendőrök a félájult társaikat húzták ki a szilánkokra tört autóból, szivárgó benzintank mellett, a kedves járókelők közül SENKI nem segített, viszont legalább tíz embert kellett elhessegetni a véres emberek mellől, mert félig bemászva a betört szélvédőn 10 centiről fotózták a sebesülteket.

Igen, ekkor történt, hogy "nyomatékosan" felkérték őket, hogy hagyják abba.

Ha én ott vagyok és mondjuk az én barátom/munkatársam fekszik ott magatehetetlenül, lehet, hogy be is mosok egyet-kettőt a sok érzéketlen bunkó köcsög állatnak.

Erre kérnék reagálást a tisztelt hozzászólóktól. Köszönöm. "

Akkor reagálnék kedves tiboru. Segítsen a száguldozó közveszélyes faszfejen a jóisten azzal, hogy felrántja magához. Ott döglött volna meg mind a helyszínen !
...dehát rendőr feküdt a kocsiban!
valszeg ugyanolyan topa gyökér, mint aki beugatott a fényképező(?) járókelőknek! mellesleg a rendőrség _komolyan_ rászolgált arra, hogy segítség helyett a legjobb esetben is csak leköpést várhat el az utca emberétől.

a járókelő az nem profi. a rendőrcsicska-nbhmajom az elvileg az. higgadtság kellene, hogy uralja minden mozdulatát. nézzék csak meg a bourne trilógiát :D :D :D
hitetlen kommentelo szivembol kivanom neked es kedves csaladodnak hogy legkozelebb amikor az anyukadat huzod ki egy langolo felborult kocsibol azzal legyel elfoglalva hogy negy vagy ot amator fotoshienat hessegetsz el a roncs mellol akik a vert fenykepezik amint lecsurog a serultek arcan

sammy: mondom megint: "...dehát rendőr feküdt a kocsiban!"
"Az Magyarország... A JÓ KURVA ANNYÁT AZ ÖSSZES KÖCSÖG RENDŐRNEK..." na ezért beszélnek ők is velünk úgy ahogy
Be kell őket panaszolni a BRFK-ORFK panaszirodánál. Valszleg nem fog történni semmi, viszont a kérdést feltetted, a trigger megtörtént ...
hitetlen 2008.07.03. 05:41:53

Frappáns!
Ha ezek profik lettek volna, nem nagyarcú amatőrök, akkor: 1. ahogyan már írta valaki, közönséges balasetet okozó civil suttyónak mutatták volna magukat, (gyors) rendőri helyszíneléssel. 2. Sürgősen kiküldenek egy civil autómentőt, a roncs kocsit beviszik a rendőrségi telepre, és ott szedik ki belőle a fegyvereket, nem a forgalmas Rákóczy úton több száz ember szeme láttára. Jó, hogy az intézkedés végén nem hajoltak meg a közönség előtt, learatva a nyíltszíni tapsot, és interjúkat adva a médiának. Valami Moldova novellában olvastam, hogy a lehallgatók elkezdenek ultizni, mert semmi féle hang nem jön a lehallgatottaktól. A lehallgatottak, meg nem tudnak beszélgetni, mert állandóan olyanokat harsog egy a szobájukban elrejtett hangszóró, hogy:"-Tök az ulti...rekontra...pénz az ablakban...!"
tiboru,

Sajnos te is egy kis parancsra posztolo köcsög rendőr vagy. Húzzál innen szépen a kurva anyádba te ingyenélő köcsög faszfej. AMit írsz az köszönőviszpnyban sincs a valósággal te tetű.

Mi a, hogy vérember te ökör??? Tudod mit? Jól tették a járókelők, hogy fotózták ezeket a szar embereket akik fényes nappal mások testi épségét kockáztatva furikáznak a városban.

Akcióban voltak? Az apád faszát te kis köcsög! Ezezk ahhoz is beszariak, hogy egy valóban kigyúrt maffiózót egyáltalán megszólítsanak Te, Te Fasz Paraszt Vidéki Köcsög.


Menjél és szopd le a kedves kapitányod faszát.
a jobboldali értelmiségi holdudvar egyik képviselőjét hallottuk
maj jól pofánvága rendőr haverom 2008.07.03. 09:07:55

Köszönöm, én is szeretlek, csak nekem nincs ekkora szókincsem. Tudod, a posztolórendőr-iskolában nekünk csak három tantárgyunk volt:

- állampolgárok kínzása
- emberölés
- borítékok zsebrevágása

Én mindháromban jeles voltam.

Szép napot neked és minden hozzátartozódnak.
Men in blekk, csak így magyarossssan. Biztos egy intergalagtikus csótányt üldöztek fényes délben a Rákóczi úton, csak nem szóltak a sofőrnek, hogy a kormány mindkét irányban ki lett fizetve és,ha csak jobbra forgatja, akkor felmegy a járdára.
tiboru

tudod manapsag mar olyan vilagban elnek az emberek, ahol egy fegyverekkel megrakott kocsi felborulasa eseten nem arra gondolnak elsosorban, hogy itt rendorok borultak. hanem maffiozok, rosszemberek. annak meg segitsen az, akinek ket anyja van. lehet, hogy cserebe meg le is lovik.
Én elvből nem moderálok semmilyen kommentet ki, mert bár kurvára nem értek egyet a durvulással, meg jó néhány gondolatvilággal, de úgy gondolom, hogy minden téma pont a komplex kommentvilágával együtt tanulságos, beszédes korkép/kórkép, lenyomat, hogy hol is vagyunk, meg ott hogyan is gondolkodunk, kommunikálunk.

Ha úgy történt, akkor aki felborult azon segíteni kell, tök mindegy ki az, meg hogy mi kik vagyunk, ha úgy történt, akkor normálisan kell beszélni a helyszínen lévőkkel, tök mindegy, hogy kik azok, meg hogy mi kik vagyunk.

Nagyjából ennyi.
süti beállítások módosítása