Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.12.10. 18:26 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

Vidámság! Nem fáj!

Zöldtara szomorkodott minap, hogy nem nagyon tud tallózni a blogfelhozatalból a Rotorra, mert olyan mélyen elbaszott és magábafordult a hangulat a légtérben.

Hát most itt van valami már tényleg nagyon vidám, ami olyan nagyon abszurd és komikus, hogy az itt már teljesen hétköznapi és valós, annyira, hogy már csak kacagni lehet rajta sírás helyett!

És ha minden igaz, akkor ez a performansz egy gárdista ellopott disznaja okán startolt!

Szal vidámság!

Tornáznak még itt össze olyanokat a nagyokosok, hogy ha hitetlenkedve is, de igazán jókat mosolygunk.

Ja, és Miki bácsi (Jancsó) megint simán belószolta képi világban, eszement szereplők eszement kavalkádjának ábrázolásában a korát, a mára alakuló valóságot! 

"Beszédet mondott Kolompár János, egy helyi roma is, aki azt állította, a Magyar Rendszerváltó Fórum és a Cigány Kisebbség a Magyar Nemzetért Mozgalom nevében szónokolt. Kolompár a rendezvényre egy Gyurcsány-bábut vitt magával, azt mondta, azt kell közösen, cigánynak és magyarnak leköpni, nem pedig egymást gyűlölni. Munkatársunk szerint, bár a javaslat nagy tetszést aratott, a gárdisták közül ennek ellenére is sokan kifütyülték a cigány szónokot."

 

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr56259427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kacat, a kacagtató
köszi, jól esett!
süti beállítások módosítása