Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.10.15. 18:30 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

A két legveszélyesebb tevékenység Magyarországon

Ahogy itt ezt a közéletnek nevezett közéletet nézegetem, asszem szépen lassan kirajzolódott bennem, hogy nagyjából mi a két legveszélyesebb tevékenység a hazában.

Amik annyira veszélyesek, hogy akik azokat űzik, azok ártatlanul vannak állandóan hihetetlen dolgoknak kitéve.

Az egyik a tanya tulajdonlás, a másik pedig a cégvezetés, illetve ott is valami tulajdoni forma gyakorlása.

Persze van mikor ez a kettő még együtt is jár.

Na az a legveszélyesebb.

Embernek van valami kis csendes tanyája félreeső helyen, azt egyszer csak azon kapja magát, hogy kommandósok és pénzügyőrök törnek rá, és minden hülyeségekért szorongatják mindenféle falakhoz.

Pedig ő észre sem vette, hogy a hajléktalan bérlője  hátul a sufni mögött akkora olajtárolót és szőkítőt üzemeltetett, hogy a kapu előtt az utcán külön rendező pályaudvart kellett már kiépíteni a sűrűn közlekedő vonatszerelvényeknek.

Mint ahogy arról sem volt még csak lövése sem, hogy azokkal a vonatokkal, ha már úgy is ott vannak azok az ipari vágányok az olaj miatt, akkor hová hordják hátul a kertbe a több tízezer sertést.

Hogy három darab zománcozott fürdőkádba pácolni?????

Kizárt dolog, hogy azt ő láthatta volna, hiszen eleve takarta az a magas növény, amit megint csak valszeg a bérlő ültetett oda be kisebb erdő mennyiségben, és amit valami vadkendernek, vagy mi a francnak hívnak!

Meg, hogy ahhoz a bizonyos bérlőhöz mindenféle ukrán, afgán, albán, kínai és egyéb nációk legrosszabb arcú reprezentánsai jártak csúnya nagy lesötétített autókkal?

Hát az ilyen csendes tanyasi helyekre ilyen multikulti hobók szoktak kiköltözni.

A másik ilyen konkrét életveszély, ha valakinek cége van.

Na az nagyon meleg.

Ő tök rendes tulajdonos és/vagy ügyvezető, megy a bolt teljesen korrekten és becsületesen, közben meg mindenféle hajléktalan seregek szívják a vérét észrevétlen a háttérben gyanús ÁFA visszaigénylési ügyletekkel, meg fiktív számlázásokkal, gazdasági machinációkkal.

Már megint azok a kurva hajléktalanok!

Aztán ez meg még mind nem is elég szerencsétlen hiperbecsületes fejének!

A múltban teljesen megvezetett vállalkozó egyszer csak pénzügyminiszter lesz, aztán még akkor is magyarázkodnia kell nyomorultnak.

Szal ennyire nagyon veszélyes tevékenységek ezek!

Jut eszembe, lesz szíves szólni valaki Gy. Ferencnek, hogy ha teljes mellszélességgel bontja már le a becstelenséget, és építi a kristály tisztára desztillált becsületet, akkor nem kéne hagynia, hogy ilyen hülyeségeket beszéljen saját minisztere!

Vagy persze még talán az is lehet, hogy tényleg teljesen korrekt a tag, és mint lúzert húzták le a susnyás játékokkal, miközben ő rendületlenül céget birtokolt és vezetett nyakig becsületben.

Akkor meg tán azon kék elgondolkodni, hogy ha mint sima cégvezetőt így ültették a hintába a hajléktalan pénzügyi zsenik, akkor most mint miniszterrel mit művelhetnek vele a kicsit képzettebb próbálkozók!

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr60197192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása