Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.07.31. 21:11 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

Egy külön állatfaj, az illegális homológ vértranszfúziós kerékpározás buta rajongójának vallomása

Mint a Tour nevű gyógyszeripari vállalkozásra képernyőre tapadva rejszoló külön állatfajta egy képviselője fejtegetném alábbiakban spori ütős kérdésfelvetés szempontjára, hogy mi is van az ilyen mocskos állapotokat konzerváló idióták fejében.

Mondjuk engem speciel kurvára érdekel, hogy kokszolt biorobotok tolják a bringát, és nem úgy, hogy tetszik, hanem úgy, hogy kurvára nem.

Valami fura meghasonult távolságtartással nézek egy amúgy gyönyörű és izgalmas sportot.

Szar, nagyon szar, hogy nem tudom őszintén élvezni.

Szomorúan nézem az egészet, még annyi maradékot tudva benne félárbocra engedett szemekkel, hogy azért a zérókomanullra hiába tolnának bármit, cserélnék összes vérüket napi szakaszonként, akkor sem tudnának így menni, tehát az a baszott nagy és még így is irreálisan kibírhatatlan meló esőben és kánikulában, az az évi uszkve 30 000 km, az minden cucc alatt bennük van.

Hogy bármilyen undorító és becstelen is, de az anyag "csak" az egész legfelső tetejének, annak is a véginek szól, mondjuk igaz, hogy ott viszont minden lényegeset el is dönt.

De ez mind nem mentség nekik, csak is magamnak, hogy nézem őket, még ha rossz szájízzel is egyre csökkenő mértékben.

És kurva szar, hogy ennyi maradt nekem belőle.

És az is, hogy egyre kevesebbet nézem.

Meg az is, hogy egyre inkább minden mást is.

Irigylem véleményezőt, hogy ilyen egyenes és kristálytiszta direktívában működik, és nem csak mint külső szemlélő, hanem mint bármilyen sport nézője is.

Ha egyáltalán csinál olyat, már mint sport nézést.

Mert iránymutatása, és engem / minket ilyen odabaszósan leosztása alapján nem nagyon kéne / lehetne neki olyat.

Mert akkor Ő is nem elfordulással támogató.

Mivel a nagy növekedési hormon és EPO patakokban folyást megakadályozó elfordulásos szőnyegkihúzást ezen logika szerint, akkor talán gondolnám konzekvensen kiterjeszteni kéne gyakorlatilag majd az összes létező sportágra, még a légpuskás lövöldözésre is, mert ott meg visszafelé gyorsítják, tehát lassítják magukat nyugtatókkal, sőt a lósportra is, mert a patásokat tolják csak igazán gigantikus adag cuccokkal.

Olimpia roló, minden VB roló, minden EB roló, és így tovább lényegét tekintve majd az összes világ színvonalon a világ élvonalában űzött élsport roló.

Ja, és szigorúan úgy az a szigorú fájront, hogy nem ám a sportolóknak csúfolt laborosok csúkják be a bótot csak úgy maguktól, vagy illetékesek kényszerítős üldözésétől, hanem a teljesen buta és vak szurkolók térnek magukhoz viszonyokat konzerváló és támogató beteg állapotukat reálisan ábrázoló szemfelnyitogató vélemények révén, és miután befejezték a minden hitvány sportra recskát, egy nagy és világméretű hátraarccal le- és kivonulnak minden stadionokból, lelátókról, sportpályákról, televíziók elől, és eleve mindenhonnan ahol ilyenek vannak. 

Sőt, a sporttól is függetlenül az élet hány és mennyi dolga roló, amiknek mind-mind valami hasonló szisztémában, ilyen össze-vissza kibogózhatatlan módon véres a torka, és amiket az összeset mi csak nézzük bambán és buta módon nem csinálunk teljes hátraarcot, mert mint ha akkor most azok attól azok után már jól működnének. 

Mert a kerékpár sport nem A dopping szennyezett sport, hanem A dopping szempontból egyik legszennyezettebb sport.

De ez mind nem mentség nekik, csak is magamnak, hogy nézem őket, még ha rossz szájízzel is egyre csökkenő mértékben.

És ez nagy különbség, mert már a legszennyezettebbek közül is "csak" az egyik, és akkor még ott vannak az összes többik, amik kevésbé és változó mértékben szennyezettek, de ugyan úgy nem tiszták.

De ez mind nem mentség nekik, csak is magamnak, hogy nézem őket, még ha rossz szájízzel is egyre csökkenő mértékben.

Ez "mindössze" csak igény kérdése, anatómiaié, hogy melyik versenyszerűen sportmozgásos időtöltés, mekkora és milyen irányú terhelést ró a végzőjére.

De ez mind nem mentség nekik, csak is magamnak, hogy nézem őket, még ha rossz szájízzel is egyre csökkenő mértékben.

Nyilvánvaló, hogy ha asztal mellett ülve sakkozok, akkor csak kisebb szennyezettség mértékben kell magamat szedálnom a pszichés nyugalomra, mint ha három héten keresztül tartó folyamatos fizikai terheléses versenyszituációban, kánikulában és hegyeken át török a kerékpár nyergében a csúcsra nyomomban az üldöző pelotonnal.

De ez mind nem mentség nekik, csak is magamnak, hogy nézem őket, még ha rossz szájízzel is egyre csökkenő mértékben.

Gondolom patent véleményező is követi saját acélos, és másokat jól odabaszó direktíváját, és sportot az ég világon semmit nem néz, csak mikor öregfiúk lábteniszenek a háza előtti parkos területen, vagy hajtják magukat tisztán a dühöngőben.

Habár a gyorsító ott is bennük van.

Szerény véleményem szerint, ha valóban a hozzám hasonló illegális homológ vértranszfúziós kerékpározás rajongónak az üggyel kapcsolatosan fejében lévő dolgokat érdekesen akarta / tudta volna megfogni a vélemény, akkor sokkal összetettebb és szofisztikáltabb, valóban sok és érdekes következtetésre, közös gondolkodásra és beszélgetésre érdemes dolgot talált volna ott.

Alább néhány jelentéktelen, de azért a téma bennem munkálását mutató szarság, amit a hegyibefutók alatti képernyőre való tapadásom és rejszolásom közbe kapartam.

Fontos, hogy még véletlenül sem minőségi, meg komoly, meg lényegeket felvető, meg a felvetett lényegeket patent megvilágító és levezető cuccok ezek, hanem csak nyomai annak, hogy a buta recskázáson kívül, azért kicsit máshogyan is próbálok foglalkozni a fejemben a témával, mint ahogy gondolom a többi hozzám hasonló gyík is.

5 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr40129504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát igen, a buta kerékpárrajongóknál már csak egy szánalmasabb van, az idióta indexes "publicista" (ha lehet így nevezni), aki egy jelenség minimális háziasszonyszintű megértése nélkül is képes ütős cikket írni valamiről, amit messziről sem ugat.

Már az első cikke sötétségén is felbasztam magam, de a második vitte el a pálmát.
Nam akkora gond ez.
Valaki valamiról dob egyet, más meg aki hozzáfűzni gondol, az meg az is dob egyet.
Azt kettőből akár még lehet tovább is dobálni hasonló szisztémával, mint ahogy az egyből.

Galuska Galagonya 2007.08.01. 09:45:41

Hát, bizony, szegény idióta újságírónak is meg kell élnie valamiből, ha egyébhez nincs tehetsége.
jaj köszönöm, megnyugodtam, most már nem kell megírnom, ennyire úgyse sikerült volna.
Williams sisters! De szép nőies testűek! Szerintem garantáltan a májkrémes kenyértől lehet. Úgy láttam csíped Armstrongot... ehh, minden második bedőlt azóta, pedig ő még agyi áttétes hererákos is volt...
Engem nem zavar egy ideje ez a sztori. Nézd, magam is megpróbáltam mindent, hogy nyerhessek. Hogy a Tourmalet-ra tekerhessek egyszer, őrjöngő tömegben, vezető pozícióban úgy, hogy mögöttem szakadnak le a többiek, ejjj... nem ember, aki megállná...
- Nézd, fiam, itt ez a kis pirula. Ugye, alig nagyobb, mint a cévitamin. Ettől a Tourmalet-ra vezető pozícióban fogsz tekerni az őrjöngő tömegben, úgy, hogy a többiek szakadnak le rólad.
ÉN BEKAPNÁM AZ KURVAISTEN!
süti beállítások módosítása