Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.07.08. 11:12 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

akár még taktikai coming out, illetve full össze- és becsvarodás

Az események tükrében most így gondolhatnám akár még azt is, hogy ez a kormánytagi coming out a visszatarthatatlan őszinteségfelböfögésen túl / mellett / csak nem azért, politikai taktikai elemmel is bírhatott akár még, nevezetesen Meleg Büszkeség Napi rendezvényre reflexei alapján nyilvános gyomorforgatásként nagyobb hőfokon ráhúzni a sípolva rángatódzó Árpád-sávos parasztokat.

Mert ha lenne időm és kedvem ilyen taktikai vonulatokban szkenelni a belpolitikai történéseket, és figyeltem volna a múlt héten ezt a tünetegyüttes és program együttállást, akkor ezt a post-ot akár még már akkor pötyöghettem volna.

Illetve akár még gondolhatnám azt is, ha tényleg nekünk akarna a lehető legnagyobb nyugalmat kormányunk, és annak mindenféle emberi státusszal mínusz empátia bíró személyügyi államtitkára, akkor erre még neki is figyelnie kellett volna előzetesen, hogy öcsi sajt, az OK, hogy egyeztetve és/vagy/csak engedve kitaktikáztuk, hogy akkor Te most őszinte coming out, mert az nekünk pro és kontra kiszámolva nem is csak, hogy belefér, de még matematikailag és egyéb téma fedésileg kifejezetten jó is, mert ha akár csak 1-el nem lenne jobb, még ha csak egyenlő is, akkor te nem OK, hogy coming out.

Mert azt ugye senki nem gondolja, hogy aki politika, az hirtelen felindulásból, hát még őszintén coming out.

Vagy legalább is gazdái így működnek.

Hiszen akár még azt is gondolhatnám, hogy ezért lett eleve már oda engedve / hívva, hogy a kiszámoltan valamely célból patent coming out meglehessen...

Felejtsük kicsit e nagy, szép és fényes kapcsolódást prezentáló ünnepi apropót, és coming out majd te a dolgos és ünneptelen szürke hétköznapokban, sőt inkább karácsonykor, mert akkor beidegződésileg békésebb békesség lakozik a választóállampolgárok szívében.

Direktívába adnám politikának, le van szarva, hogy milyen célja éppen milyen eszközét szentesíti, valahogy szokás szerint mindig baszott hangosan és feszülten a mi bőrünkre, és egyetlen irány van, hogy egyetlen és kurva nagy cél a polgárok baszott nagy gigapunny nyugalma, és minden eszköz csak is ezt szentesítheti ugyan ilyen módon, baszott nagy gigapunny nyugodtan.

Persze sípoló hülyék default csinálták volna a random csikágót e nélkül is a rendezvényen, mint ahogy azt mindig is csinálták már előzőekben is ezen, meg a jól körülírható random hasonló jellegű ilyeneken.

De azért így még is csak harapósabban, nagyobb tüdővel és szorultabb ököllel rémisztik azokat akiket nekünk jó ha puszta működési látványukkal rémisztenek és gyomorforgatnak.

Meg ütősebb felcsapással lesz biztosan jól tovább húzható a téma.

Amúgy meg persze, faszomat, minek itt mindennel bujkálni, mindennel ami, emberi és emberjogi alapvetés, normálisabb helyeken nem is téma?!

Nyomni ki, ami és amikor van, oszt kész!

Őszinteség, rohamban.

De persze a politika koránt sem, meg még messziről sem így működik, ezért olyan furcsán elgondolkodtató és körüljárandó minden roham nagy őszintesége.

És ha meg akár még fentiek szerint is gondolhatnám, akkor ahhoz még az is hozzá kék, hogy tartozna, hogy gondolhassam, hogy coming out nem valaminek és valakiknek az őszinte és bátor, igaz felvállalása, hanem pont hogy aljas és pitiáner kiárulása és beáldozása valamely célok érdekében ... 

Szetey Gábor vagyok.

Állampolgár, közhivatalnok, kormánytag.

És meleg.

És nagyobb átfogásban közéletileg empátiátlan, hogy jelen státuszom dimenziójában lenyomott coming out-om időzítésével nagyobb balhét generálok bizonyos irányokba, mint amekkorát talán kéne.

Vagy ha akár még taktika vonalba hagytam magamat húzni be, akkor ha tudatosan, akkor még szar ember is, ha meg nem tudatosan, akkor meg most talán ügynek kicsit ártó lúzer. 

Szal itt van nagyon konkrétan és keményen elbaszva minden ebben az országban, hogy már ott tartunk, hogy akár még mindenen lehet gondolkodni így el, még azon is, ha légy repül át csillár mellett nyári melegben a szobán, hogy akár még lehet az is, hogy...

Egybemsódva már teljesen szétválaszthatatlan a taktikailag gusztustalan tudatosság, a taktikailag jó szándékú, de esetleges kivezetésűés eredményű tudatosság, és a full véletlen hülye egybeesés.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr38113902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása