Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.07.07. 23:34 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

sípoló pofával ordibálva rángó hiperproaktív beteg parasztok

Most őszintén!

Nem beteg egy parasztok azok, aki annyira fontosnak érzik melegek elleni agresszív és példamutató ellenfellépést (is!), hogy pakolnak, készülnek, eszközt grundolnak, és elbasznak egy szép nyári délutánt egyéb bármi hasznos és értelmesebb tevékenységük kárárra erre az egész gusztustalan attackra?!

Vagy nekik ez jelenti azt?

Akkor tényleg aberráltak.

És nem a melegek, hanem ők!

Nem, hogy ülnének otthon baszott büszeke és mértékadóan elnyomorított seggükön, és étkeznének kulturáltan magukban, vagy hasonszőr mentén világot néző elvbarátaikkal két fogás között nehéz magyarságukkal.  

Mert leglább annyi normalitás, hogy ki nem szarja le, hogy melegek felvonulnak és büszkéznek, váljék egészségükre, érezzék jól magukat, oszt csókolom.

De mostanság olyan baszott hiperproaktív egy jól körülírható geng ilyen jól körülírható ügyekben.

És csatlakozhat rájuk minden rángó buta gyökér ugatni és sípolni.

Siralmas, undorító és ijesztő ez a beteg rángatódzás, sípoló pofával Árpád-sávos ultraagresszív ordibálás.

Ez is része magyar mércének?

Én meg hitvány magyartalan paraszt vagyok, hogy kurvára nem érdekelnek a melegek, sokkal inkább, hogy Cancellara valóban nyerte a prológot a Tour-on?

16 komment · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr15113778

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: GayBears Blog 2007.07.09. 19:12:42

Utcai erőszak és a politika meleg kártyájaAz idei Pride felvonulást szokatlanul nagy politikai tiltakozás előzte meg a sajtóban. A KDNP ifjúsági szervezete aberrációról papolt – mármint, hogy a melegek nem aberráltak, de a felvonulók biztosan! -,…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

És még tiltakozol a hangemberek ellen? :)
Röhej, egy külföldi csak azt látja a képernyőn, hogy a magyarság mennyire aberrált
inkább a szivárványos zászlókkal vonulókat nevezném aberráltnak...
mekkora egy divat lett a buziság...
még jó, hogy nem csak Magyarországon verték szét őket...

akkor most lehet fasisztázni, egy két há' !
a minap a feleségem fenekét megfogtam a buszon, oszt rosszallón néztek a népek...
Két köcsög egy kihangosított platon szopást imitál, tapsoljuk meg őket, nyilatkozzunk okosakat, mondjuk, hogy hű mekkora okosság ez...le veletek, heterók!Pfúj! Gyereket csináltok az ágyban, ez már nem divat.
Ezt a beteg társadalmat...

anyámlánya 2007.07.08. 20:00:33

V !

és akkor minek nevezed a gyerekeket egy életre megnyomorító pedofilokat, a feleségüket rendszeresen megerőszakoló férfiakat, az idős szüleit kirabló utódokat, és még hosszan sorolhatnám!

Olaci!

Míg az egyik /platón látott epizód/ igen ritka látvány a köznapi mindennapokban, addig a másik látvány ilyen-olyan formába arcomba/unkba tolakszik.

Már megbocsáss, de én utóbbira / és annak turbozott változatára, még ha hetero is / sem igazán vagyok kíváncsi.

Mert nemi identitástól teljesen függetlenül vannak olyan megnyilvánulások, melyek mivel privátok, és mint olyanok, a már tömegelőseszközökön történte miatt már nem is az, ergo: lásd fenti mondatomat.
,,mekkora egy divat lett a buziság..." - V

Hát nem tudom, van-e bármiféle értelme is ennek a szövegnek, vagy a másiknak (a ,,ne legyen kötelező"-nek). Mert nyilván csak magamból indulok ki, amikor azt mondom - elnézést a profanitásért, de - nekem akkor is csak a pina fog kelleni, ha reggeltől estig férfiseggeket nyomnak a képembe.

Így aztán a divat szót ebben a kontextusban legföljebb a heterókon egyre látványosabb ,buzis" öltözködésre tudom érteni, de ez már egy egész más dolog. És a baj - nemi identitástől és érdeklődéstől függetlenül - ott jelentkezik, ha ,,neked a divat mondja meg, hogy ki vagy." (Ahogy egy tehetséges underground zenész mondta még régen, mielőtt elment szektásnak.)
olaci, V, akárki, mindenki!

Engem személy szerint kurvára nem érdekelnek a melegek.

Főleg annyira nem, hogy ha parádéznak, akkor rángógörcsöt kapjak, utcán rohangáljak, habzó szájjal ordibálva majd felrobbanjak, hadonásszak, dobáljak és verekedjek.

Sőt, még azt is elfogadom, sőt érteni is tudom, ha valaki nem csipázza őket.

Sőt, sőt, sőt, ha úgy gondolják, akkor gyí, tüntessenek ellenük, ezt is elfogadom.

Engem csak a hogyan zavart.

Meg zavar mindig is, ha olyan.

Az az értelmetlenül artikulálatlan indulat, fröcsögő és gyilkos gyűlölet.
Az a már tényleg abnormális észvesztés.
Az a vak és buta faszság, mikor a dolgát végző rendezvényt biztosító rendőrnek vetítik, hogy szar ember, mert "ezeket" védi.

Ez a zérokománull végiggondolása, szofisztikálása a dolgoknak.

És ezekben az indulat tünetekben egyre több dolog mosódik össze, egyre kevesebb a leválogatás, mint ha egyre homogénebb és bizonyos témakörökön belül bármire ugró (ugrasztható) lenne ez a tömeg.

Ha kettő közül választanom kéne, hogy vajon melyik a durvább egy társadalomnak, a melegek bohóckodása vagy az ellentábor agresszív reagálása, akkor biztosan az utóbbira voksolnék.

Tüntessenek ellen, melegek ellen, meg akármik ellen, csak szikkadt keretekben.

Olyat már nem is mondok, olyan elképzelhetetlen gyalázatot, hogy intelligensen, humorral, attraktívan, kreatívan.

Én kurvára nem fasisztázok senkit, és gondolom akkor mindenki is lesz szíves kultúráltan véleményt ütköztetni.

És dobálni fel a buta kérdéseket a közösbe, hogy akkor most az hogyan is van az, hogy a rossz buzik buziskodása kártékony egy gyermekeinket romboló és ferdítő egy tevékenység, de az meg hogy magunkból kikelt vadállatokként vérben forgó szemekkel akár még tetlegességig is elmegyünk e véleményünk kifejtésében, akkor az meg nem?????

Kölykünk ugyan nem lesz rossz köcsög, de ha valaki olyat csinál, ami nem pálya neki, akkor kapásból jól odabasz.

Ez azért mennyivel egészségesebb egy emberi létezési forma!

Ha mondjuk egészséges egy emberi viselkedésként egészségesen fogdosom csajom fenekét a tömegközlekedésen, és ez nem pálya az ő még egészségesebb (konzervatívabb, katolikusabb, fegyelmezettebb, stb.) lelki világának és gondolkodásának, akkor még csak csúnyán se néz, hanem kapásból állon ver, és letöri a segget fogdosó egészséges, de az övénél mindenképpen egészségtelenebb kezemet?

Mert gondolom olaci sporira ferdén néző népek, nem mind egytől egyig melegek voltak, és ezért akadtak normál hetero viselkedésén fenn...

Úgy, hogy ha meleg cucc elfogyna, jönne a hetero (meg minden egyéb) szeletelés.

És akkor lennének csak igazán nagy szarban az egészséges hetero népek, hogy teljesen egészséges (ilyen-olyan) nemi (meg minden egyéb) működésüket magyarázhatnák valami egyéb, éppen aktuális direktíva szerint nem túl szofisztikáltan pofájukba ordibáló nekibátorodottaknak.

És akkor lehet, hogy nagyon hamar nem lenne tömegközlekedésen egészséges, még kulturkeretekbe beleférő lányfogdosás!

Se szopás, se nyalás, se baszás.

És akkor még mindig nem fasiztáztam.

Csak embereztem.
Hát, akinek a divat mondja meg, kivel kell összejönnie, annak nem az a legnagyobb baja, hogy nem porcelánszabályos módon másneművel kezd ki. Divatból nem lehet leélni egy életet. Ha működik egy párkapcsolat (fel lehet benne nevelni egy gyereket, mert a homokosság nem cseppfertőzéssel terjed:-), sőt szocializálni se lehet valakit arra, lásd megint a divattal kapcsolatosat; együtt tud a két fél működni, erőt adnak egymásnak vica-verza), el kellene odáig jutni, hogy nem az a téma, hogy szabályos-e vagy sem.
Ami meg a színpadias, ökörködős felvonulási "pörformanszokat" illeti: majd nem megyünk oda. Hozzátéve, hogy túl sokat nem használnak, inkább ártanak a homokosokról kialakult képnek.
Ez a szabályozási szándék olyan, mintha bele akarnának gyömöszölni egy hat számmal kisebb gatyába, mert az A méret, miközben tudvalevő, hogy saját méretű gatyámban se ártok senkinek. Egy alapértelmezett homokos (nem vonul, nem pörformanszol, csak úgy van) nem pedofil, nem kéjgyilkos, nem bánt senkit. Viszont nincs egy, az élet egyik fontos hátterét képező dologban belegyömöszölve a "másik gatyába".
Tojásdobálás: politikai kiborulás. Mindenki olyan ideges! Mindenki igazibb akar lenni.
érdekes a pedofilokat kezelik a melegeket meg megérteni kéne?
Gerle, szerintem van benne józan ész. A pedofil árt a szexuális szokásaival annak, akire azok irányulnak (vagyis az alakulófélben levő embergyerekre). A homokos kinek árt, ha érett a személyiséggel és normális morállal, érzelmi intelligenciával, stb. rendelkezik? Mondat másik felét is kéretik nézni! Hogy ti. felnőtt, kétoldalú kapcsolatot értek a homoszexuális alatt is. Amiben az egyetlen"difi"az egyneműség.

derelye vágó 2007.07.09. 23:59:44

Ez a paraszt szót hanyagólni kéne már mer a paraszt az aki dolgozik a földeken nálam ezt jelenti
Állati durva és otromba bevezetőd volt. GYŰLÖLKÖDŐ!!

Miben is különbözöl a nemzeti akcionistáktól???

HIDD EL: az Ő gyűlöletük SOKSZOROSA a tiédnek.

Az már a bordareccsentő bajonett DÜHE!

A "semmilyen ár nem lehet drága"-GYŰLÖLETÉ!
Érted?!

S lehet, hogy órák, lehet, hogy hónapok kérdése: de ezt a NIHILISTA senkiháziságot fel fogják számolni!
Hali Trombocita!

Azt nem mondom, hogy nem durva és otromba az ántré, de hát ami felcsapta, az is az volt egy hangyányit.

Viszont gyűlölködőnek nem mondanám, mondjuk ebben sokat segít, hogy van infóm arcomról, mikor pötyögöm.:)

Mint ahogy gyűlölet jeleit sem éreztem nagyon magamon.

Meg úgy általában olyan érzelmi és indulati kicsttanást sem, hogy felpattannék rögtön post után, és rohannék jól odabaszni, meg hogy a klaviatúrát is cserélni kéne, mert szétcsapdostam lendületben.

Elég egykedvűen nyomom én ezt.

De azért természetesen Te érezheted úgy ahogy írod.

Nem tetszik amiről huhogok, de azért ökölbe nem szorulok.

Mint ahogy az sem zavarna, hogy akik küldték ezt a szaladgálást, azok bárhogy is karcosan nyilatkoztak volna úgy általában a nekik nem tetsző történésekről.

Tegyék, szívük joga.

Mindössze annyi, hogy azért majd vérbe ne forgassák már szemüket, magukat, meg akik ellen kirohangálnak.
Ja, mikor paraszt jelzőt használom, én sem említett földműves vidéki életformarétegre gondolok.

De valahogy e főnév ilyen jelző változata azért elég meghatározó tartalommal van beépülve magyarba.
süti beállítások módosítása