Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.05.10. 23:33 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

nemzetek eurovíziós helsinki dalversenye, jézus mária úr isten , és korrekt ufók lécekkel

Ha az ufók akkor szállnának le egyszer csak szerencsétlenségükre véletlen Helsinkiben, mikor bolygónknak éppen ott van Eurovíziós dalversenye, akkor azt mondanák a mikrofonba értetlen rémülettel bele, hogy Jézus Mária Úr Isten! - nem tudjuk kik vagytok Ti itten, mekkora legnagyobbak, de önkéntelen is hozzátok fohászkodunk az ég felé fordulva honnét mi is jöttünk - , mi folyik itten, és még magára is milyen veszélyes egy faj ez itt az univerzumban?!?!?!?!

És hogy ezt a még fejlettebb értelemmel és civilizációval (vagy pont azért?) sem sehová be nem sorolható produkciót produkáló létformát még saját magától is megmentsék, nem hogy a kozmoszt tőle, secperc alatt a kerítésekből veszett igyekezettel kitépkedett lécekkel agyonvernének minket, ezzel megynyugtató végső csapást mérve Helsinki epicenrummal az egész Eurovíziós dalversenyeket produkáló emberiségre!

És milyen kurva nagyon igazuk lenne!!!

Én soha nem mertem volna gondolni azt, hogy egy emberiség elleni háborús büntettet, Fási Ádám-Korda György duettet szívesebben hallgatnék-néznék Benkő Dániel lant, és Sebeők János tánc kísérettel, mint ezt a Helsinki performanszt!!!!

De most rájöttem!

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8973958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kifejtenéd, hogy miért?
(csak érdekel)
Hát persze!
Tudod én televíziót csak háttérjelleggel zörgetek, és azt is erős random jelleggel.
Ezt teszem egyrészt azért, mert úgy konkrétan mennyiségéhez képest igen kevés a patent néznivaló benne, és az is nagyjából az éjszakai műsorsávban, de azért világhőmérőnek kell, másrészt mert így van egy érdekes pszichodikus jellege, hogy valahol a periférikus tudatalattidban zörgedez, és így ha valami nagyon zsigerbirizgáló van benne, akkor egyszer csak hitetlen kapod fel a buta fejed, mikor az már amúgy régen megy, és csak pangva szivárog az érzékszerveiden át a lédús szervezetedbe, hogy te most amit látol és hallol, az valóban az amit te látol és hallol éberen, vagy már alszol és nagyon furát álmodol, sőt vagy talán már meg is haltál, és a létezések közötti szellemlétben bóklászol.
És valahogy ez is ilyen nagyon kísértetiesnek tűnt.
Jó volt látni, és egyben érdekes, hogy azzal, hogy egy szál farmerban és pólóban, egy szimpi lány normális dalt énekel teljesen rendben, szinte mi magyarok voltunk majdnem az egyetlen normális inger ebben a rendezvényben. Hogy már amikor belepilláztam a zeneileg is fura ingerekre, akkor olyan zavaros Rózsa Gyuri szerű Top Show ingereket véltem, ami arra törekszik, hogy valami mű kivitelben tessen és bejöjjön mint széles népességek zenéje mindenkinek 12 éves kórtól egészen 90-ig. tehát nem az a lényeg, hogy olyat zenéltek, ami nekem nem jön be, mert azt leszarom, tőlem nem kell, hogy nekem tessen, de legalább legyen egyben olyan érzetileg, hogy aki hallgatja, azt se csapja be. Mint ha valami zenei csepü-lapu-gongyola vetélkedő lett volna (nemtom mennyire vágod ezt, szocban volt még ilyen hazai légtérszinten földrajzilag és életkorban erőltetetten internacionalista gyermek szerű vetélkedő felnőttekkel dúsítva, hol sorversenyekkel küzdöttek városi csapatok a tévében, a pangás langyvizében kiteljesedve majdnem egyen mackóruhákban). Meg ilyenek.
Számomra már az eleve egy fura látvány, mikor mondjuk német ajkú emberek nem operát énekelnek. Könnyű műfajban ez olyan, mintha valami keményebbet ami a rock és a pop zene Quelle katalógusban képeznének le, Thomas Anders dal jetz nur 999.999 (most már) Euro. Biztos nagyon szép nyelvek, de az is valahogy fura ha lengyelül, vagy szlovákul nem népdalt énekelnek, hanem itt nyomják. És kb. ez még ez a pálya vizuálisan, sztájlisztolásingilag is.
süti beállítások módosítása