Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.04.25. 22:35 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

éjszakai csillogás

És ha már megvan vágyam tárgya, a hihetetlen baszott nagy, egész testemet lefedő óriásnapszemüvegem, akkor még majd a teremtő Istentől kérnék reája kicsi csillogó starsszokat, olyan szarokat, sokat, vagy százakat, sőt, inkább ezeret.

De nem telhetetlenségből annyi nagyon sokat, vagy hivalkodásból, hanem csak mert nagy az a baszott nagy, egész testemet lefedő óriásnapszemüvegem.

És legalább annyi rengeteg kell rá - ha lehet valamely nagy divat brand logoját ábrázolva-, hogy ha miután a nappali fénynek verőfényes napsütésében szikrázva kiragyogom általuk csillogva a kártékony UV sugárzásoktól védetten a baszott nagy fekete műanyag felület alatt drága napolajakat megspórolva magamat, és elindulok megfáradt zsírkristálytestemmel megfáradtan cipelve azt az alkonyati balatoni naplementében, beleérve már majd a setét éjszakába, akkor sok kis fényvisszaverő macskaszemként az autók reflektorainak fényében is védjék hitvány életem épségét, hogy setétségébe beleolvadva még setétebben a baszott nagy egész testemet lefedő óriásszemüvegem lefedettségében, a setét éjszakai országút setétségében ily nagyon lesetétítve is biztonságban érezhessem magamat.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1263605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mennyire nagyon igazad van!!! Most már nekem is kéne egy ilyen sokkövescsillogósnagyfekete!!!
Ha addig élünk is szerzünk, és abban fogunk hasítani!
Me' hasznos, biztonságos és divatos!
Aztán meg beadjuk céllövöldébe kétpálcásnak.
süti beállítások módosítása