Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.03.15. 19:17 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

első csetepaté alakulásának margójára

Budaházy hídfoglaló és forradalmár körözés alatti pozíciójától mit sem zavartatva jött és ment, nyilatkozott, szónokolt a legnagyobb nyugalomban.

Legutóbb mikor alig észrevehetően, igen komoly rendőri gyűrűben, olyan eldugott helyen, mint a Kossuth tér forradalmi nagyszínpada osztotta a forradalmi észt, akkor a yard azzal indokolta, hogy ez áldásos tevékenységéért, meg annak közepette nem gyűjtötte be, mert hogy nem tudták, hogyan reagált volna a helyszínen lévő tömeg.

Na ja.

Erre ma meg egy sima Deák téri igazoltatásnál bevitték.

Pedig most kurvára, hogy lehetett tudni, hogy mi lesz ebből, hogy hogyan is fog reagálni itt és most erre az a bizonyos embertömeg.

Az lesz, és lett is ebből, hogy tökéletesen be lett pozícionálva a bujkáló csikágó fejfelütésének első patent helyszíne.

Lehet menni a ma lecsukott, és ezzel műtáncsiccsá avanzsált hídfoglaló műforradalmi kiszabadítására, illetve pontosan a szituációhoz tökéletesen megfelelő helyszínre gyülekezni és a feszkót kezdeni, a forradalmi hagyományok mai megfelelőjeként, randalírozni.

Hídfoglaló is hagyta, hogy levadásszák, gondolom nem véletlen, mert ha egész nap szabadon ünnepelni szeretett volna, akkor ebben a rendőrség lett volna az, ami a legkevésbé zavarja, már ha ő nagyon akarja, és legalább a minimálisat figyeli erre.

És, hogy a yardnak miért volt olyan fontos, hogy pont ma foganatosítsa azt, amivel már nagyon sok ideje adós és nevetséges volt?

Ha én rendőrsé lettem volna, akkor mai napra kiemelten követendővé parancsba adom magamnak, hogy pontosan kiket, milyen nevű embereket kell messzire elkerülnöm a körözés alatt állók közül, annyira, hogy ha okmányaikat lobogtatva erőszakoskodva tolakodtak volna az arcomba, akkor is elszaladtam volna előlük jó messze, had üldözzenek csak most ők engem!

Már csak kibaszásból is.

5 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7947032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AYBARS, Kurszán koma, nem látok én itt semmi mélyen izzót, csak a te méregtől vörös pökhendi fejedet!:)
Most egy kis kihallgatás következik,de van egy sejtésem,hogy nem lesz valami könnyű dolga a rendőrségnek,mert a konkrét bizonyítékok hasznosíthatók,..........és az most hol van?
Hát ja, ahogy bcyke lássa a világot, és még az is benne van, hogy az meg közben nem is olyan, már mint a világ.
Meg még az is lehet, hogy AYBARS mélyen izzóvörös pökhendinek lássa bcykét, és még abban is benne lehet, hogy közben meg nem is olyan, már mint bcyke, meg az ő sommázata.
Meg még az is lehet, hogy AYBARS csak viccel.
Meg minden lehet, és ez így is van jól.
Nemtom hová szivárognak el a kommentek, nem én moderálom le/ki azokat!
Így elég érdekesen veszik ki magukat, az azokra reagáló reagálások.
Csak, hogy valamelyest patent legyen a helyzet, volt olyan amiben AYBARS spori mélyen izzóvörös pökhendinek tartja bcykét, meg az ő ezen post-ját, mint egy kvázi kommenista sommázatot, pedig a világ nem is olyan, meg természetesen Kurszán testvér is valami hasonlót fogalmazott meg itten.
süti beállítások módosítása