Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.03.06. 19:42 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

tavasz.hu és kossuthter.com

Tavasz van!

1000 wattos gyönyörű napsütés és csodálatos idő végre, meleg.

Vége a télnek, ami nem is volt, de még így is szar volt.

Ez a lényeg csak, és semmi más.

Ez számít, és mindig is ez fog, hogy lesznek tavaszok ilyenkor.

És leszarom, hogy mint állat pezsegnek közösségileg, profi készülődés 2.0 lázban égve!

Eseménytérképpel olyan lapon, ahol úgy mutatkoznak be (rólunk), hogy valaki takarodjon, pörgő visszaszámlálóval egy nemzeti bizottmányoson, szavazással, hogy kik készültek fel jobban a rendőrök vagy a tüntetők, tanár urak, jobb oldalak, magyargyalázás, nemzeti ellenállások, hungária szabadságharcos szittyakürtök, Árpád hírek, Árpád sávok, Árpád-rendszerek védelmi vonalként a magyarokért, rendőrállamok, lelkiismeretek, meg minden egyéb ilyenek.

6 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5043698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nemzet az azok is, akik élvezik és várják már nagyon aztat, hogy e fene nagy tavaszi jóidőben mikor kezdenek már lengébben öltözni a szép magyar leányok!:)))
Meg a nemzet az azok is, akik nem a lányok e lengülését várják már ily türelmetlen nagyon, mert ő maguk is lányok,de boztosan várnak ők is valamit már nagyon, ami számukra az évszakhoz kötehtően kellemetes!
Sőt még azok is nemzet, akik habár lányok, de még is a lányok jó idő okozta egyre szabadabban megvalósuló testi láthtóságát várják, meg azok is, akik pasik, és ők még is a pasik ilyes fajta kivetkezését részesítik élvezeti előnyben!
Szal nemzet mindenki, aki annak szeretné gondolni magát évszaktól és érdeklődési kör beállítottságtól független!:))
Normális helyeken biztosan, ahol ilyenkor nem műveleti területi hűtésnek vetik alá magukat, meg olyanokat gyártanak, hanem élvezik az egyszeri és megismételhetetlen gyönyörű életet!
BCYKE:és még paranormális jelenségnek felsorolhatunk téged,azon KÍVÜL lezsnek még :cslaádovisták,kokárdisták,és emlékezisták,a normalisták köréből.Ember !,dobd el a kezedből a sarlót,meg a kalapácsot,már elmúlt az "iparosodás"!
Nekem akkor is a kedvencem, mikor Orbán totál főműsoridőben, az egyik országosan legnézettebb csatornán mondja bele a mikrofonba röhögés nélkül, hogy nincs demokrácia, meg hogy rendőrterror és ártatlan családanyákat rúgdosnak.
Állampolgárként elvárom a rendőrségtől, h márc. 15-én, ahogy mindig, legyen az utcákon, és mindent tegyen meg a törvénysértők ellen. Ha kell, gumilövedékkel, viperával, nem nagyon fogom sajnálni őket. Van egy ősmagyar mondás: Ha törvénytelen tüntetésen veszel részt, rátámadsz a rendőrökre/parlamentre/tv-székházra, vagy csak ott grukkolsz, akkor ne csodálkozz, ha pofán vernek.
Ivadék76!
Válalom a paranormális jelenség megtestesítését, mert ha csak leszarod a nagy kétoldalas purpárlét, és élvezed a gyönyörű tavaszt, henyélsz a fűben, lődörögsz a városban, beszélgetsz barátaiddal, örülsz az életnek, akkor lassan már úgy is X akta vagy ebben a komoly műbalhés közegben!:)
Kündü!

Hát akkor majd basszák meg, nem megyek oda ilyen helyekre!
És még sipákolni sem fogok, hogy a nemzementő meg az arra riposzt csikágók gyakorlatilag a saját városomban gondolkoztat el a szabad mozgásom kivitelezhetőségéről szép és ünnepi napokon!
Fogom magam, és csak találok békés helyet, hol nem a nemzethalál elleni küzdelem folyik, hanem csak a normálisan megszokott hétköznapi, illetve hétvégi, ünnepi kikapcsolódós élet.
Tényleg!
Míg vannak a világnak nagyvárosai, ahol közbiztonságilag, a bűnözés miatt érdemes részeket elkerülni, addig itt meg nálunk az egész városban elszórt politikai "kult" helyeket!
De azért ez még mindig jobb, mert egyenlőre "csak" nagyjából kiemeltebb napokra szól, meg azok környékére, még tart a forradalmi lendület, meg a fejmagasságba lőhető gumilövedék készlet.
Remélem így is marad, illetve még így sem!
Mindenki a maga módján készül márciusra. Részemről napfény, virágok, és öröm. Aki forradalmasdit akar játszani, az majd nagyot fog csalódni. Az emberek többsége nyugalomra vágyik a sok hülyeség után. Nem értem mit keresnek ebben a témában a paranormális jelenségek, talán ha ivadék76 kiköpné a szájából a kapanyelet világosabb lenne a dolog.
süti beállítások módosítása