Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.02.21. 13:00 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

bankautomataletépkedők

A már múltkoriban is vázolt súlyosan komolytalan összeesküvés elméletem jövőbeni nyomvonalát követve vonom le ezt a mostani, hasonlóan komolytalan következtetésemet is, hogy ezek a bankautomatatépkedők nem sima vagyon elleni bűnözők voltak, hanem politikai pártkatonák titkos tesztember pozícióban, és most meg valami olyanra gyúrtak előzetesen próbálgatva lehetőségeket és összefüggéseket, hogy a majd már nem is olyan távoli márciusi újrakezdésben, hogyan, milyen hatékonysággal, milyen erős drótkötéllel és sárhányóval, motor löktérfogattal, vajon mekkora rögzített tereptárgyat ránthatnak magukkal odébb máshova.

De talán lehet még az is, hogy közállapotaink közállapotaiban, nem ilyen ellenszenves átpolitizált antihősök voltak, hanem "csak" már a közeg révén hova tovább önakaratukon kívül szimpatikus kategóriába emelkedő sima megélhetési (könnyen és jól!) bűnözők, akik legalább nem szart kavarva mutyiznak sutyiban a susnyásban lopkodva pitiánerben, hanem bátran kiállva vállalják a falba épített bankautomaták réti virág szerű letépkedését és csokorba gyűjtögetését.

Ez esetben már látom lelki szemeimmel a majdani lebukást követően a híradásokban a megszólaltatott szomszédokat az ügyben, hogy ugyan már, fényes nappal nem tűnt e fel nekik csak legalább egy nagyon kicsit a 150 bankautomata a rosszarcú szomszéd udvarában áddigállva harminc méter magas gúlába rakva?

A válasz természetesen, természetes nem, mivel ,hogy ahogy, meg amennyire ezek a fránya nagy bankok terjeszkednek már itten, ők azt hitték, hogy a nagy versenyben, már ennyire közel akartak kerülni a szomszédhoz, mint ügyfélhez, sőt, már ők is kezdték pakolászni át az udvarukat, hogy legyen hely hová férni majd náluk is a sok automatának, ha sorra kerülnek az öldöklő piaci küzdelemben mint ügyfelek.

Különben is az elkövetők a cselekmény elkövetésekor erősen ittas állapotban voltak, és nem a gépben lévő pénzösszeg megszerzése volt a céljuk, hanem nyitvatartási időn kívüli ottjártukkor nem sorszámot téptek, mert azt nem tudtak, hanem helyette automatát, hogy amikor reggel visszahozzák majd leporolva és megtisztogatva, akkor mint becsületes megtalálók, kiemelt ügyfélként biztosan rögtön sorra kerüljenek aztat lobogtatva egy szar kis numerikus tartalmú papír fecni helyett.  

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8438579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása