Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.02.20. 21:24 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

a disznyó éve (aranyé meg a ganyííé!)

Kínai asztrológia szerint mostan van a disznó éve, csillagok speckó állása révén nem is a sima, mezei disznó éve, hanem egyenesen az arany disznóé (600 évente egy! hoppá!), ami, már mint a disznó, meg aztán végül is lehet, hogy az arany is,  mindig jó időben és jó helyen van karmikus leckeileg, és így aztán ez a bazi nagy szerencse éve ez itten, illetve nem is itten, hanem ottan, Kínában, ahol erre asztrológiailag patent rá vannak fűződve.

És nagyon nagy optimista optimizmussal állnak ennek az évnek elibé ottan, mert akkora nagy szerencse ez arra felé, hogy a hírek szerint sokak még a gyermekük megszülését is ide teszik, már mint sok nők, akik ugye szülnek.

És én meg itten, ahol nincsen semminek ilyen spirituálisan beágyazott éve, vagy lehet, hogy van, csak én nem tudok róla, de akkor meg ugye nincsen eleve beágyazódva annyira spirituálisan, ha utolsó geológiailag itt dekkoló honpolgár, már mint én, nem tud róla, csak ácsingózok mint szürke szamár a ködben (na ez van, de ezzel spirituálisan nem megyünk nem, hogy messzire, de még a szomszédba sem, mivel ez eleve el is tűnik), és csorog a kínai disznóra, hát még az aranyra, már mint ezek évére a nyálam.

Miért nincs nekünk valami ilyen jó kis ősi rendszerezett rendszerünk, ami ennyire belénk van kultúrálódva, hogy valami bizonyos jól megfigyelt random változásaihoz kötve, csak úgy alapból szaladhatnánk neki ilyen nagyobb kerek naptári időegységeknek, optimistán remélve és bízva a jó szerencsénkbe, a jó szelünkbe, vagy a jó akárminkbe?

Nekünk csak olyan rendszeres időközönként rendszeresen (ciklikusan) visszatérő nagyhatósugarú, jól belénk döngölt időszámítási egységünk van, hogy asszongya a választás éve, a parlamentié, pont négy, azaz 4 évente.

Na ez aztán minden, csak nem a szerencse éve.

Meg amibe előre olyan jó bizakodással lehetne tekinteni bele, hogy úgy ennek az áramlatában a naptárban, nekünk aztán mindenünk jó csillagzat alatt lesz, de annyira, hogy még a gyereket is ebben szüljük meg. Már mint a nők, akik ügye szülnek. Vagy dolgoznak.

Mondjuk ha azt vesszük, akkor bizonyos szempontokból lehet erre is mondani aztat, hogy ez is a disznóé, ez az év, de itt nem ám a szerencsehozóé, meg az aranyé, hanem csak úgy simán a pocsékba, moslékba bele, az ideg és emésztőrendszerileg súlyos nyomorba döntőé, a sáros, szaros, ganyííé.

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4038396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyesek számára nálunk is az aranyé főleg azok számára akik kormányközelben,uram bocsá valamelyik 3 magyar milliárdos.Gyurcsány-Kóka-Veres barátságát élvezik vagy a közelükben lihegnek.Azok számára,remélem csak 4 évig vagy addig sem!Azok számára itt van nálunk "Amerika"!A többi,a pórnép,meg fizet és sziv mint a torkosborz,és rezignáltan várja,remegve otthonában hogy vajon megint milyen pénzbehajtó intézkedéssel áll elő Fletó!Hátrálási lehetőség legtöbbünk számára ugyanis már nincs!Munkahely,jog,védelem,szociális háló,nem létezik ugyanis!Aki kihullik a "rostán",az mehet amerre lát,mert fizetni rezsit,stb azt kell,semmire sincsenek tekintettel!Egyszercsak az utcán találja magát az ember üres zsebbel!A sajtó legtöbbje viszont követve nagy"vezérünk és oktatónk"utasitását csontig benyal a kormánynak,hozsannáznak!Nem is érdemes neki olvasóként levelet irni,mert ugysem közlik le,ami olyan hogy a kormányt támadja!Helyette leirják mint fogyasztóvédelmi fórum,hogy valaki lemaradt a villamosról,rohadt paradicsomot kapott az üzletben meg ilyeneket!Egyedül a Magyar Nemzet c.lap az amelyik objektiv és nem nyal senkinek!A többi sajtótertmék szerint,a firkászaik szerint is nálunk minden rendben van,csak siránkozók és panaszkodók vannak!De tényleg minden rendben van nálunk?

Hát végig sem tudtam olvasni, annyira furán van megírva, de amúgy tök jó, szal naon teccik meg ilyenek lol, xd ^^
Ja, állítólag - mondják kik régebb óta próbálkoznak a hülyeségeim lekottázásával - magyar-magyar szótár kell hozzám, meg idő jó sok, nekifutások, és fáradtan nem is nagyon érdemes úgy hirtelen nekiálni.:)
Itt e blogba Te vezetted ezt fel elsőnek nagyon őszintén, kedvesen, és jól meglátóan, köszi érte tényleg és komolyan!:)
Pont elmélkedtem is mostanság rajta, hogy ez ugye állítólag a blog olvasóknak nem pálya, meg amúgy sehol nagyon nem pálya.
De hát ez van, ennyi és így jön ki belőlem.
És mivel semmire nem hajtok, csak tényleg passzióból, saját kedvtelésre játszok, hát maradok is így, ennyire, ilyennek, azon akármennyieknek, akiknek ez így tetszik valamennyire.:)
Semjén alig várta a disznó évét,hisz a most születő állományból importál terveik szerint 1000 000 -t.
süti beállítások módosítása