Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2010.06.07. 22:21 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

satu

Mert ugye van az, hogy el kék már végre kezdeni a vastag savazást, hogy legyen hivatkozási alap arra, hogy akkor aztán most miért sincs mégsem laza kolbászból az a szép kerítés, amit 2/3-ra bevillantottak, meg aztán miért kezdenek csinálni olyan szarságokat, mint amiktől megmentették a nemzetet az oligarcha csontvázak regnálásának törvényszerű lezárásával.

Lali, a debreceni aranybika, mondott is kapásból bele a mikrofonba egy olyan döbbenetesen izmosat, hogy a csillár rögtön leszakadt idehaza gazdaságilag, meg még nemzetközileg is megrepedtek a kristálypoharak az üvegvitrinekben.

Hogy éppen józan volt-e, azt hagyjuk is, ekkora mutatványoknál ez teljesen mellékes szempont.

A másik OKJ-s agysebész meg gondolta, hogy kommunikációsan - mert hogy ő úgy nagyon tud - még rátol egy lapáttal, hogy üljön az a dolog rendesen.

Hogy simán csak ostobák, vagy az okosságot egy kis nagy pénzé' lengették be, és azért ostobák, azt hagyjuk is, ez ekkora mutatványoknál teljesen mellékes szempont.

Na ja, csak most hirtelen kiderült, hogy 2/3 ide, 2/3 oda, azé' van még olyan, hogy gravitáció, meg egyéb olyan gazdasági törvényszerűségek, amiket nem lehet azért olyan könnyen leszájkaratézni.

Most akkor ott vannak a satuban: falrengető dumák a kamból való kihúzásra, meg az a kibaszott barométer, ami azokra gazdaságilag jól kileng.

Amúgy meg erről az eposzi beszédről úgysem fogunk megtudni semmit sem, mert ha véletlen megkérdeznék valamelyik tévében K. Lajos elkövetőt, akkor simán kilátásba helyezi makjd stúdióból való kivonulását, mert más témában hívták oda be, és abból nincs felkészülve, hogy mikor és milyen hülyeségeket beszélt.

bréking:

Bocs, ezt csak most olvastam, és igen, nyilatkozott, és nem hazudtolta meg a színvonalát.

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr712064313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása