Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2010.03.14. 17:07 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

Az út

El Hagyó Chamino Santiago István de Compostella a szimpatikus természetjáró sötét aszteroida zarándok turista briliánsan működő fővárosi pénzleosztó holding szisztémája nem azért bukik meg a hosszú zarándokutakon és a rövidebb lábgyakorlatoknak számító kirándulásokon magára talált gazdájával együtt, mert a kibugyogó igazság hirtelen ideát lett.

 

Azért dől, mint az ólajtó, mert döntik.

 

Mert mint a sima mezei maffiában vagy bármi ilyen racionális és ésszerű gazdasági alapokon működő szervezetben, műintézményben mi a fasznak osztozzanak valakivel bármin is, főleg pénzen és hatalmon vagy hatalmon és pénzen, ha az illető csatolt részei révén már nem meghatározó és kikerülhetetlen része a mindent kikerülhetetlenül meghatározó erőtérnek.

 

Mivel eddigi ellenoldali bűntársai politikai partnerei jól prognosztizálhatóan olyan mértékben fognak hamarosan az érintett szervezetekben túlsúlyba kerülni választási győzelmeik révén, hogy még véletlenül sem kényszerülnek majd semmiféle együttműködésre a pénzek okos elfolyattatásában mindennapi munkában az ő politikai oldalával, így a nagyra nőtt jóllakott autónepper napközis is mehet a picsába a levesbe Kéktúra útvonalára.

 

Márianosztra Compostellába azért még valszeg nem, mert bármekkora itt most a parasztvakítás választóknak tett választási ígéret a rabosító elszámoltatására az ilyen trükkös turisztoknak, azért biztosan van annyi kis elemózsia még a hátizsákjukban a holdingjaikba a másik oldalról - kényszerből és szükségszerűségből a köz feladatainak megfelelő és magas szintű ellátása érdekében - bevett majdani elszámoltatóikkal kapcsolatban, hogy nem nagyon lesznek ők államilag korlátozva a szabad helyváltoztatásukban.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr291839225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása