Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2009.08.27. 14:33 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

A BKV új kommunikációs stratégiája

Na, most aztán a százmillák össze-vissza (végkielégítés, tanácsadás, végkielégítési tanácsadás, tanácsadási végkielégítés, stb.) repkedése közepette tényleg nagyon látványosan odatette megát a BKV a patyolat tisztaság felé vezető út legelejére.

Kinyeste két szóvivőjét - akiket legalább jól láthatóan láttunk dolgozni, mert pampogtak sokat nekünk -, mert ez a pozíció aztán tényleg teljesen felesleges egy pénz pocsékolás, majd mindenki szépen (de még milyen szépen!) a saját posztján nyeli nyögve a szót, mert ahhoz úgyis ő ért a legjobban, mármint a területéhez, nemcsak a nyögve nyeléshez.

Ott van rögtön kiválóan nagyon jó és gyönyörű példának a vezér, aki a teljes hozzáértését élő szóban elég nehezen tudja a felszínre hozni (nem úgy a luxus metrót), a kamerák előtt számtalanszor bemutatta, hogy az egybefüggő, gördülékeny és szabatos önkifejezés nem egészen képezi részét vezetői karizmájának, eszköztárának.

Sebaj, majd idővel természetesen kerülnek elő ezzel a legújabb patent elképzeléssel kapcsolatosan is ragyogó tanácsadói cuccok, briliáns százmilliós kifizetések mindenféle ugandai offshore cégektől vásárol legprofesszionálisabb minőségű, horrorisztikus árfekvésű kommunikációs iránymutatásokért, tréningekért.

Mert kétségem egy szál sincs, hogy az utolsó troli szerelő is a legmagasabb szintű képzést fogja kapni a Kajmán szigeteken, hogy mint a területéhez a legjobban értő, a legnagyobb hozzáértéssel tájékoztasson minket, hogy mi is folyik éppen az Óbudai buszgarázsban.

Legalább is papíron.

Meg számlán.

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr661341962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása