Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2009.08.06. 14:16 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

súlyponti súlypontatlanság

Én mint egyszerű basic állampolgár már csak néha kapom fel a fejemet, hogy akkor most mi a halál is van?

Illetve ha egyáltalán még felkapom, akkor már csak így, ebben a formában.

Mert arról már régen letettem, hogy érteni próbáljam az állítólagosan az én, mint emberek kategória tagjának a lelki üdvéért folytatott galvániszap birkózások hülyeségeit.

Csak mikor később valami ilyen már nagyon szembetűnő módon koppanó dolog esik vissza belőlük, na akkor kapom fel a fejemet.

Ebbe az állítólagos egészségügy szituáció állítólagos reform szituációjában mintha valami olyasmi repkedett volna legelöl, hogy a korházakat nagyon össze kell rántani, mert akkor az a legjobb lesz, hiszen az összerántások gravitációs erejéből állítólag kisúlypontozódó állítólagos nagy súlyponti súlypontokban annyira nagyon a csillagos égben lesz így összesűrösödve minden eszköz és tudás, hogy ott akkor nagyon súlyosan jobban tudnak leoperálni mindennemű komolyabb csapágyasságaimmal, mint az amúgy mindenfelé kallódó, összegravitálatlan kültelki kórházi súlypontatlanságokban.

Most meg azt olvasom, hogy egy országosan legsúlypontosabb csúcssúlypontnak tekinthető súlypontból zargalásszák el azokat a bizonyos betegeket, akiket jobb híján a fajsúlytalanabb helyekről teleportálnak oda, azoknak a bizonyos összegyűlt előnyöknek az okán, amik ott súlypontozódtak már eleve össze, és amikkel a fajsúlytalanabb helyek nem rendelkeznek, mert azokkal a szisztéma szerint nekik nem is kell, hogy rendelkezzenek.

Ez történik annak az okán, hogy területileg nem ez a virtuális súlypont az illetékes, ezek az univerzumban kallódó betegek nem hozzájuk tartoznak.

Na most akkor ez hogyan is van ez?

Azon kívül, hogy a betegek a súlytalanságban lebegnek.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr901292689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása