Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2009.05.19. 21:44 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

mesterséges szituációk és a jó levegő

Elég szar ott (tehát itt), ahol már annyira szar, hogy bármilyen - amúgy olyan helyeken, ahol nem ennyire szar teljesen elfogadott, működő és bejáratott - értelmes kezdeményezés az elérni kívánt pozitív hatásának csakis az ellenkezőjét válthatja ki, az értelmesség és a hasznosság jóleső érzése helyett kapásból a zsigeri ideget, reflex szerű agyvérzést.

Mesterséges dugó, hogy a polgárok igazán jó levegőt szippanthassanak a mesterségesen bedugózott helyeken a gépjárművek onnani mesterséges dugóval történő kiirtása után.

Ez a fentebb említett szempontból jobban menő helyeken nem ördögtől való cucc, gondolom én.

De itt?????

Ahol más sincsen a városi közlekedésben, csak dugó dugó hátán, és nem is mesterségesen, hanem csakis teljesen természetesen?!

Eleve elrendelve.

És akkor még dobnak rá mesterségesen is?

Vagy lehet, hogy itt már nagyon régen a setétben bújkálva mesterségesen nyomják ezt a játékot, az idők kezdete óta a nagyon jó levegőre szoktatni akarva a nagyérdemű autósokat?

De hát akkor meg most mit remélnek, ha a hosszú évek óta tartó szupertitkos monstre mesterséges dugókat organizáló próbálkozásaikkal sem sikerült verdáikból kilökködni a jó levegőre a jó levegőre való tagokat?

Ha annyi végtelen mennyiségű kibaszott nagy útlezárásokkal nem sikerült megtörni a városba füstöt belegyártó közönséget, akkor most egy ilyen laza kis mesterségessel majd jól összezavarják őket?

És ha mondjuk valami olyan butával próbálkoznának, hogy mesterségesen kitakarítanák a tisztább levegőt előidéző közösségi közlekedést művelő járműveket?

Vagy talán járatnának belőlük annyit, hogy ne akkora tömeg legyen rajtuk, hogy a massza szorítása már régen megfullasztja a szerencsétlen versenyzőket, mielőtt azok leszállva jót szippanthatnának a mesterséges dugókkal megtisztított levegőből.

Nagyon sokan lennének, akik a BKV járatain tapasztalt emberibb körülmények esetén szépen maguktól átipegnének oda, hogy a levegőt óvják, védjék.

Azért sok ilyen patent tag van, akit a normál üzemmenet szerinti hitvány ténykedéssel elég masszívan rémísztgetnek vissza a saját autójába.

Akkor lehet, hogy az egészségügyben is ilyen mesterséges szituációk vannak összepakolva?

Hogy a sok súlyos kellemetlenséggel szoktassák a lakosságot inkább az egészséges életmódra, korházban héderelés helyett a jó levegőre?

Az igazságszolgáltatásban is mesterségesen van a káosz fenntartva, hogy a jó levegőt válasszák a lakosok a sok hülye pereskedés helyett?

Persze értem én az ilyen szar helyek kilátástalan működéseit.

Ahhoz, hogy a természetes, normális irányból feküdjenek neki a ténykedéseiknek, ahhoz tudás és pénz kell, ezek hiányában meg marad a megközelítés a másik, mesterséges oldalról, idegesítő szívatással.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr441132291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása