Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2008.06.23. 22:17 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

Első látásra talán furcsának tűnő

Nekem határozottan tetszik ez a magyarázati metodika, hogy asszongya: első látásra talán furcsának tűnő.

Frankón!

Már régen hiányolok a közéletből egy ilyen fajta okosságot a komoly magyarázkodásoknál felvezetésnek.

Mindig csak nyomják ezerrel az ordenáré blődségeket, még egy ilyen kis laza és elegáns egérutat sem hagyva az esetlegesen meglévő józan észnek.

Hogy legalább elbizonytalanodjak egy kicsit, és még egy kört gondolkodjak, hogy lehet, tényleg én vagyok a teljesen hülye, és amit látok, az valójában nem az amit látok, hanem valami teljesen más, csak ugye így első látásra talán furcsának tűnt.

Pedig ez simán egy ilyen hely, hogy első látásra minden talán furcsának tűnik.

Aztán simán rájövünk, hogy nem, itt csak ilyen vidáman és különlegesen működnek a dolgok.

Embert meg egyenesen megtenném az egész 4-es metró projekt szóvivőjének, és akkor simán mondhatná, reméli, hogy a budapestiek megértik ezt az eső látásra talán furcsának tűnő építkezést.

Az meg külön öröm - és természetesen teljesen hihető -, hogy magyar metróépítő jómunkásemberek kemény, embert és gépet próbáló réselési fél év után nem bebasznak mint állat, isszák le magukat egyenesen és egészen a kiréselt metróalagútig mint disznó, hanem a pénteki munkaidő végeztével délután háromkor, a munkavédelmi előírásokat szigorúan betartva (tényleg, építési területen focira vannak?) és kapukat ácsolva, futballal ünnepelnek!

Megint ott vagyunk, mint ahol mindig, hogy az egész hülye katyvasz miatt kell ilyen hülyeségeket magyarázkodni, nem pedig simán nyomni azt, amivel amúgy semmi gond, hogy mivel hely van, meló után rúgták a bőrt a srácok egy kört.

Oszt csókolom!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr78536050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása