Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2008.04.29. 18:58 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

Kibaszott nagy vesztegzár a Grand Hotel Hungáriában

Van ugye az, hogy Vesztegzár a Grand Hotelben.

De ez az egész rejtői furcsafigurás, szerepcserélgetős, kétes egzisztenciák és hülye nevű alakok mókás kalamajkája sehol sincsen ahhoz az eszkalálódó vesztegzárhoz, ami itt van legújabban(?) kialakulóban.

A mester ehhez képest sehol sincs a szálak nyomonkövethetetlen összekuszálásában, a végtelenül abszurd cselekményvezetésben, hihetetlen szereplőinek teljesen hihetetlen szituációkba pakolásában.

Ott kezdődik minden, hogy itt Garnd Hotel Hungáriában a rendszerváltás óta lényeges megbeszéléseket már csak is belga tükör előtt folytatnak komoly emberek, ami mögött az ott felvonultatott teljes audiovizuális csúcstechnika segítségével rögzítenek mindent képben és hangban, hogy később tetszés szerint felhasználható legyen.

Vagy csak simán bekapcsolva marad mindig valami kurva mikrofon.

Aztán most meg van itt ugye állítólag egy bizonyos Stotz, aki mellesleg Gyula is (lásd még másik hasonlóan összetett színpadi mű hasonló mellékszereplőnek tűnő, de bizonyos szempontból kulcsfigurává előlépő taxis Gyusziját), akit bizonyos kormánypárti politikus egy szintén politikus energiaipari milliárdos idős úriember közvetítésével megbíz bizonyos ellenzéki úriemberek megfigyelésével, üzleti tevékenységeikről terhelő adatok gyűjtésével.

Stotz önszorgalmi gyűjtéséből, teljesen magától ajánl a közvetítő politikus energiaipari milliárdos idős úriembernek még komolyabb terhelő adatokat még komolyabb nevű, még komolyabb ellenzéki szereplőről (aki ezekről természetesen mind tud), és ezt egyenesen annak családi barátjától, üzletfelétől, bizonyos volt párizsi nagykövettől, aki ezt a hihetetlen cselekedetét mint szerető atya, azért hajtja végre, hogy cserébe az információkért a lánya szívét csúnyán összetörő volt vejét, egy dél-amerikai fiatalembert, aki amúgy azóta egy liberális politikus lányát vette le feleségül, kiutasítsák az országból.

A cselekményről röviden ennyit bevezetésként, innen már csak bonyolultabb és zavarosabb lesz, akit komolyabban érdekel, azt olvassa el, és ha sikerült nyomon követnie és megértenie, akkor majd legyen szíves nekem is elmagyarázni!

Nekem szokás szerint elég (nagyon is!) csak a hangulat, hogy van megint minden és mindenki, mint a vursliban, a magánnyomozótól egészen volt nagykövetig bezárólag nyakig mocsokban és hazugságban, ordenáré összevisszaságban és ostobaságban, pitiánerségben, és így vidáman baszott nagy a vesztegzár ismét itt a Grand Hotel Hungáriában.

6 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr33447603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jár a pont, tényleg minden a helyén van.

Pl. ilyen névvel, hogy Stotz... 1930-ban is ugyanezt a nevet adták volna egy önjelölt informátornak. "Shulz vagy Stotz, mindig keverem, beszélt már magával? Hát én azt hiszem, ez a Stotz (vagy Shulz) valami nagy dolgot tud. Jó lenne tudni, mit. Most maga elutazik Párizsba és utánajár. Talán benne voltak abban a dologban a becsületrend körül. Az sem mindegy, hogy a lakást ki vette meg."

Baszki, nem bírom abbahagyni.

"Kérem adja át hódolatteljes üdvözletem a kisasszonynak, és mondja meg neki, hogy az a gazember be nem teszi a lábát az országba, Kákossy úr a becsületszavát adta."

Ne aggódj, biztos itt is lesz utolsó három oldal, ahol minden kiderül, csak még nem tartunk ott a történetben. Pl. még nem bukkant fel valami arab sejk, és lesz benne brit vonal is biztosan, lorddal vagy cirkuszistával.
Sok kacat helyett vegyetek inkább \/iagrát vagy Cialist. ;)

szexfutar.uw.hu/index.html
Magyar Nemzet monnyon le!
Ezen hogy mit nem lehet érteni? A Zorbán figyeltette magát a Stotz-cal, hogy lejárassa direktbe a Kellert, amiért az átszámolta az ő repülőjegyének árát lélegeztetőgépre. És hogy jön ide a Kapolyi? Ő finanszirozza a lélegeztetőgépet, amire rákötötték az SZDSZ-t arra az esetre, ha tényleg kilépne a koalicióból...
Te szándékosan zavarod össze a vizet, hogy ne lehessen a lényeget meglátni. Ha veszed a fáradságot és elolvasod a feltárt és bizonyítékokkal alátámasztott történetet, világosan láthatod, hogy Keller úr az „üvegzsebes” államtitkár úr próbált meg ügyeket kreálni politikai ellenfelei ellen. De mivel a törvényességi szempontból az ügy kényes volt, nem a tiszta „üvegzsebes” utat választotta, hanem strohmanként felhasználta Kapolyi urat, aki aztán megbízta a Finder bt.-t az ügyek lebonyolításával, szerződést is kötöttek, kifizetés is történt.
Hát akkor megnyugodtam, remélem a szerecsen királyfi is hazahúzott, és pálmával legyezik a hosszú nyakú szerecsen lányok.
süti beállítások módosítása