Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2008.01.07. 18:52 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

csikicsuki

"Nem improvizálni kell, hanem részletezni a lehetõségeket, majd dönteni a legjobb megoldás mellett"

"Meg kell erõsíteni, fel kell nõni a feladathoz"

Lakos Imre

Pedig frankón megfogadtam, hogy erről a témáról többet nem írok, mert már nekem magamnak unalmas és fárasztó, teljesen lerágott csont, amin egy deka újdonság nincs, csak szócséplés és ismétlés.

De ez ebben a szép, hogy mindig felbukkan egy-két jól eltaláltan, ordenárén ostoba mondat, nyilatkozat, ami toronymagasan veri az előzőeket és nyitogatja a bicskát a szemekben.

Ez a sok műprofi, magvas okosság, már akkor is hülyén hangzott volna, amikor még csak majd jó pár év múlva vágták volna bele az első kapát a 4-es metrónak nevezett rémbohózatba.

Most és így, mikor már nem is tudni, hogy hol is kéne éppen tartania, merre kanyarognia az alagútjainak és épülnie az állomásainak, inkább már vérlázítóan siralmas, legyintősen beleszarós.

És még mindig ott tartunk, ami a legmelegebb az egészben, hogy akik ezt az egészet művelik, azok ahelyett, hogy felköpnének és alá állnának, majd csendesen elhúznának, ekkora baromságokat hadoválnak egyre magabiztosabban és erősebben.

Nincs döntési helyzet.

Nem is volt és nem is lesz soha.

Akár az is lehet, hogy ez vagy az elmarad, ha az a legjobb döntés, akár az is lehet, hogy nem, ha az a patent, tehát gyakorlatilag minden nyitott és lehetséges a profizmus és az átgondoltság jegyében ott a semmi és a valami határán, a tökéletes szürke zónában.

Kihagyás és áttervezés, majd ezek miatt áttervezés és kihagyás, időtöbblet miatt költségtöbblet, majd a többletköltség miatt többletidő, felszabaduló 2-es metrósok átszervezése a kevés 4-es metrósokhoz, majd legyengült 2-es metrósok vértranszfúziója a felerősödött 4-es metrósokkal, mert ugye ahogy az egyik épül, addig a másik meg majd kezd omlani össze, ha nem újítgatják, de egy idő után már úgy sem lehet majd eldönteni, hogy melyik éppen melyik.

Így körbe, egyre több szemetet belerántva a műsorba, egyre több, amúgy is gyenge lábon álló projektet keverni egymással, a javulás helyett egyre nagyobb romlást termelni.

Azt legalább majd lehet hivatkozni keresztbe, meg folyamatosan terjedve, sokszögbe, a metrókon kívül a legkülönbözőbb objektumokat bevonva a szituációba.

Mert ugye ha ez sem csak maszatolás volna, akkor már jó rég lehetett volna huhogni jó előre, hogy majd lesz itt nagy 2-es metrósok felszabadulása, akiket átsakkozunk 4-es metrósoknak.

És akkor az még milyen jó és költségtakarékos is lesz, mert legalább akkor így nem kell majd őket szépen picsán rugdosni, hogy semmi szükség rájuk, hanem lehet szektoron belül új értelmet találni az életüknek, és gőzerővel csinálhatják tovább azt, amit annyira nagyon szeretnek, metrózhatnak, csak nem a kettesben, hanem a négyesben.

De még majd jön sok ilyen szép és profi megoldás, csak győzzük kivárni mindegyiket a maga idejében.

Amúgy meg napnál is világosabb és szögnél is egyszerűbb a szisztéma.

Minden légtér a saját állapotának és fejlettségének megfelelő színvonalú dolgokat tud létrehozni.

Itt most ennyi van.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr35288536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása