Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.12.28. 22:52 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

gőzben

"Somlyódy Csaba szerint több olyan budapesti fürdő is van, ahol egy-egy forgalmasabb napon egymillió forintot osztott szét a dolgozók 8-10 fős csoportja."

Régóta tudom én már azt, hogy az igazi nagy zsé a dolgok két végén van!

Vagy nagyon fent, vagy nagyon lent.

És ebben van egy nagyadag geopolitikai báj, hogy a kelet az kelet, emberközeli, kalandos és vicces.

Kaszálni akarsz, akkor menj oligarchának vagy sima jegykezelőnek / kabinosnak valamelyik pesti fürdőbe!

De a legjobban akkor jársz, ha jegykezelőkén / kabinosként kezded valamelyik brügöldében, aztán abból leszel oligarcha.

Slattyogol papucsodban, műtős szerű fehér göncödben, hozzá kinyúlt atléta trikóban, azt forgalmasabb napokon csak okosságból kapálsz össze laza nettó kilót, ha meg szar van, akkor csak mondjuk a felét, összességében akkor többet mint az egész kóceráj, sőt az egész részvénytársaság igazgatója, mondjuk annyit mint egy miniszter.

Plusz a jatt, fizu, ingyé fürdőbelépő, stb., amik mind legálisak.

Az igaz, hogy a konkrét felelőség is nagyobb.

Hülye alvilág meg EU-s pénzekre bazírozik kockázatokat vállalva, ahelyett hogy itt ülne nyugodtan a jó meleg fürdőpénztárakban és műszak után teletömött zsebekkel helyben szaunázna, úszna.

Mondjuk csak azt nem értem, hogy ennek kiderítéséhez és felgöngyöléséhez miért volt szükség külső szakcégekre nyílt és fedett eszközökkel, szinte az egész FBI-ra kamerákkal, hangfelvételekkel, beépített próbavásárlókkal, mikor a nyilatkozat alapján egyértelműen tudják az illetékesek ezek nélkül is, hogy mi a pálya, magyarán, hogy sokan lopnak, csalnak és hazudnak az előtérben.

Ha meg nem, akkor nem illetékesek.

Bármely átlag magyar fürdőző állampolgár, aki a tevékenységhez kapcsolódó lelassultabb állapotában unaloműzőnek szívesen szemlélődik maga körül, az egy szál törülközővel a nyakában, egyetlen alkalommal mikor ilyen helyre látogat levágja a szisztéma működését tokkal-vonóval, szereplőkkel, akciókkal, időzítésekkel és leosztásokkal.

Ha meg már másodszor van ott és szerencsétlenkedik, akkor pedig példás szolgáltatói hozzáállással vonják be az okosságba már csak a saját anyagi megelégedése érdekében is.

És ez amióta fürdők vannak e hazában, azóta így megyen.

Mondhatni hozzátartozik a híres magyar fürdőkultúrához, annak szerves és elengedhetetlen részét képezi.

De fogalmazhatnánk úgy is, hogy a közállapotok leképeződése és feloldódása a gyógyvízbe.

Valahogy az a kellemes pállott meleg jót tesz neki.

Persze természetesen még véletlenül sem mindenki nyomja ezt azok közül akik fürdőben ténykednek, sőt a legtöbb teljesen biztosan nem, csak annyian, mint amennyien átlagban bármely más honi iparágban küldik ezt így.

Engem jobban érdekelt volna, hogy azoknak a bizonyos 8-10 fős szerencsés osztozkodó csoportoknak a szerencsés szereplői, azok az üzemi hierarchiában egy szinten helyezkednek el, vagy felfelé is reprezentálódnak tagjaik több kasztban, vezetőiekben is.

Mert hát ugye azért nagy bulik ilyen nem túl nagy közösségekben máshogyan nem nagyon működőképesek.

Csak az ne legyen, hogy így jól megágyazva kitalálják, hogy azért nem megy eléggé a szekér a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt-nek, mert ezek a jegyszedők / kabinosok így lerabolják!

Még ajánlanám figyelmébe mindenkinek az áfiumot a problémára, a megoldást, ami nem csak itt és ebben a nehéz helyzetben a kiút, hanem lassan minden komoly közlenyúlásos projektben, a beléptető rendszert!

Ha beléptető rendszer van, akkor minden visszaélés megoldva.

Kivéve magának a beléptető rendszernek a telepítését kísérő visszaéléseket, lásd stadion beléptetők, autópálya fizetőkapuk.

Meg mivel egy ilyen globál nagy beléptető rendszer nem készült még el, ezért nem tudják, hogy az magában kevés, ha nem atombiztos, nincs körülötte várárok, nincsenek kamerák, vérebek, fegyveres őrök, titkos ügynökök, nemzetbiztonsági tisztek, NFL defense fal.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr74277792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása