Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.11.15. 20:48 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

Na ezt rakd össze!

Persze teljesen felesleges.

Meg lehetetlen is.

De azért érdekes.

Most, hogy láttam valamelyik komoly és mértékadó médiatermék címoldalán a címlap sztorit, hogy Győzi témában már megint valami kam van, most esett le csak igazán, hogy e témában állandóan csak ez van, hogy kam van, és más nincs is.

Ugyan akkor azok akik ezt a kamgittet rágják állandóan, hogy ezzel a taggal kapcsolatban mindig milyen oltári és átlátszó hazugságok és manipulációk vannak, azok ha megkérdezik őket, hogy ugyan már miért szeretik és nézik, akkor meg az a válasz, hogy azért mert őszinte!

"Sok embert megkérdeztünk nemrég egy kutatás során arról, mit kedvelnek az efféle szereplőkben.
Azt felelték: az őszinteséget. Ami döbbenetes. A hírműsorokról tudják és sejtik, hogy manipuláltak, de a bulvármédia összegyúrt alakjairól ezt föl sem tételezik."

8 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr90230452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Őszintén beszélünk róla, hogy kamu. Kell több?
Igaz.
Meg fordítva is.
Kamuzva beszélnek róla, hogy őszinte.
Ott se kell több.

Kula bácsi 2007.11.15. 23:43:06

Szánalmas egy ország ami egy médiadakotát bámul.
Régi szöveg: "Cirkusz kell a népnek!" Hát megkapja.
Kula bacsi!
A mediadakota az media cigany?
Győzikét azért szeretik, mert noha egy ordenáré zsíros kancigány, de mégsem viselkedik olyan agresszív állat módjára, mint a többi ordenáré zsíros kancigány, hanem olyan kis aranyosan húgyagyú primitív bumburnyák. Még a Béáásszon is megveri néha, nahát, bruhaha, milyen cuki!

Én amondó vagyok, hogy ordenáré kancigányt akkor se másztassunk a képernyőre követendő példaképnek, ha nem agresszív (akkor se, ha az ország bohóca, de sztárnak képzeli magát, mint a Kiszel Tündike).
viktornak:igen , a lakosság ráérő , nem dolgozó tvt leső egyre nagyobb hányadának ez kell ! a genetikai hulladék magára ismer , reményt kap , ha egy hozzá hasonló retardált ilyen jól élhet szintén nem munkából . de az igazi nagyot végülis a kiválasztott nép egyedei kaszálják ezen a szellemi szemeten . de tényleg jó , hogy legalább nem agresszív . pld. rákos vagy , de legalább tudsz vizelni .....

sir desmond 2007.11.16. 12:09:13

A felmérés válaszadói szerintem többségükben úgy értették az "őszinte" szót, hogy "nem mérlegel, hogy mondja vagy ne mondja", és nem úgy hogy "mindig igazat mond".
süti beállítások módosítása