Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.09.21. 00:48 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

Amikor már egy ilyen Zuschlag ügynek nem lehet jó kimenetele

Miért nem lehet ennek a jó pofa srácnak az ügyének jó kimenetele?

Ha kiderítik, hogy sáros a tag, és a cselekmény súlyának megfelelő  szabadságvesztéssel ellentételezik  mutatványát, ahogyan azt illik és kell  jobb helyeken, akkor kénytelen leszek azt hinni, hogy a politika durván beavatkozik az igazságszolgáltatásba, ami ugye nem jó, még akkor sem, ha így az működne megfelelően kivételesen.

Mert ha nem így lenne, már mint hogy valami külső erő beleturkál cuccba, hogy gyereket nyomják le mint bélyeget, demonstrálva így azt, hogy na itt aztán van minden, ahogyan annak lennie kell, akkor kizártnak tartom, hogy csak úgy magától, a dolgok szokásos normál hazai természetes történéseinek törvényszerűségeit tekintve, akár még csak a haja szála is görbülhetne jelentősebben, mert ilyen emberekkel és ilyen ügyekben, az nagyon nem szokás itten.

Magyarán, ahhoz, hogy valakit, aki ilyen körök körül van, azt nagy értékű köztörvényes ügyekben lecsukjanak, ahhoz nagyon komolyan politikai akarat és ráhatás szükségeltetik, mert csak úgy maguktól, jog szerint, simán, az igazságszolgáltatás malmai nem őrlik fel.

Ha meg ugye megy minden magától, törvényesen a saját útján, külső ráhatások nélkül, akkor már most ősszel kint viccelődik a mókamester valahol a hidegben, és nem bent a hűvösön.

Ez meg ugye ugyan úgy nem jó.

Szólj hozzá! · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr50172019

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: สล็อต 2018.08.07. 10:13:42

Can i take singulair and benadryl togeher - qyyhims

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása