Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.08.30. 20:11 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

Gála

Ember legyen a talpán ebben az országban, aki a politikai helyzet egyre plasztikusabbá, megmozdulásosabbá válása közepette úgy kíván teljesen civil rendezvényt szervezni bizonyos környékekre, hogy az ne legyen senkinek kellemetlen.

Fura egy cucc, ahogy ilyen szitukban komolyan magyarázkodni kell, kivédeni kimondatlan paranoiás összeesküvés elméleteket, hogy miért pont akkor és miért pont ott.

Hogy éghajlat, versenynaptár, vízerek cirkulációja, helyszín ideális dőlésszöge, stb.

Mint ha annyi már elég sem lenne simán és nyugodtan, hogy osztottunk és szoroztunk, csak is a saját köreinkben, végignéztük itt nálunk ami nekünk lényeges, azt ez, és akkor tűnt a legjobbnak.

Már ha valóban tényleg csak úgy van.

Kéne valami nagy országos online, 2.0, ahová naptárba és térképre lehetne pakolni regisztráltaknak, meg mindenki egyéb másnak.

A hétköznapi történelmünk során pillanatok alatt alakuló, rituálévá váló politikai megmozdulásokat és helyszíneiket, időpontjaikat.

Hogy akkor talán még véletlenül se legyen hír, olyan értelemben ahogy most az, hogy Kossuth téren kézilabda gála a tavalyi TV székház ostromának időpontjában.

Meg elmélkedés, latolgatás, hogy akkor most majd mennyi és milyen szurkoló is lehet, meg lesz a környéken.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr15153231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása