Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.08.18. 20:38 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

140-3 : a megfejthetetlen algoritmus

Egyfelől a magyar versenyző, á nem, inkább csak résztvevő agyában roppant egyszerű algoritmusok futnak, jól nyomon követhetőek és primitívek, máskor meg szinte az összes józan ésszel, sőt még legnagyobb fantáziával és szabad képzettársítással is kiköbözhetetlenek, csak mondjuk ugyan olyan igénytelenek.

Most pl. az állatkert körül tetőzött két ilyen.

Ember üddögél előtte a városligeti csónakázó tó partján, és nézegeti, hogy oda bíz bőszen és nyugodtan horgászni járnak a kiművelt sporttársak.

No nem ipari méretekben lehalászással, hajóval - jön még majd az is -, hanem csak szépen és nyugodtan horgászbotokkal.

Algoritmus 1:

Vízfelület van, hal van, felszerelés van, lőni nem lőnek ránk = pecázunk

Bocs, legfontosabb majdnem kimaradt, közel van!

Ja és ingyen!

Máséból.

Egyenletből normális és egészséges társadalmi működésre utaló tényezők szigorúan kizárva, illetve eleve hiányoznak, sőt, talán soha nem is voltak.

Hogy a város kellős közepén van?! Mindenkinek a pofájában?! Nem erre találták ki azt?! Mi pénzünkből pakolják bele a lehalászott halacskákat, hogy úszkáljanak gyönyörködésünkre, meg a turisztokéra?!  

Általánosságokba kideriválva:

Elég az inger, a kielégítéséhez szükséges természeti és társadalmi javak, a dézsmálásukhoz szükséges eszközök, valamint a cselekmény kivitelezéséhez kapcsolódó retorzió, nagyfokú fenyegetettség hiánya - mert ugye vállról indítható rakéta alatt még simán vissza is lőnek -, és már mehet is a hadd szó'jjon!

Algoritmus 2:

Valami felfoghatatlan, nyomon követhetetlen és érthetetlen, veszi a fáradtságot - mert erre bezzeg van esze, de arra, hogy a sínekre feküdjön, arra meg nincsen - és becsempész! állatot, oda, ahol amúgy is eleve sok van, az állatkertbe, csak azon belül pont oda, ahová kurvára nem kéne azt a fajt, nevezetesen pitont a madárházba!?!?!?

Eredmény:

Kígyó teljesen normális működéséből leamortizál három darabot azokból a baszott ritka és veszélyeztetett papagájokból 4,5 millió forint konkrét értékben, és megszámolhatatlan eszmei értékben, amikből az egész világon összesen 140! él fogságban tartva állatkertekben!!!!!

Megfejtés nincs.

Még csak elképzelés sem a miértek kimatekozására.

Tanácstalanság, adásszünet, meghökkentség és felháborodás.

 

 

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr90143333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az elsőhöz annyit, hogy bele is pisálhatna, hiszen a halak is azt teszik (már a maradék állomány), na, most éppen tippet adtam.

A másodikon még nem jutottam túl...
Amikor arra jártunk legutóbb, én is kigülült szemmel nézten a télvíz idején is horgászókat....Nem lepődnék meg, ha a kacsákat is megsütögetik néhanapján, forgatós rácson a tó szélén piknikezgetve....

Nem gyógyszer a balfékségre, pofátlanságra, csak picinyke megoldásféleség lehet, ha figyelmeztetőtáblákat, büntetést, cirkálóparkört vetnének be...

Na és az aligátorteknős, ki szerencsétlen évek óta élhet a csatornában????? Aztán az eslő mondatunk az, hogy mégjóhogynem harapta le a lábamat??? (mert mondjuk annyit lógatjuk csatornábabele). Nem pedig az, hogy szerencsétlen állat miként keveredhetett oda??? Ki az a ..... aki megvette, különlegességből, majd megunta és kidobta....

Nade befejezem.

Csókol, Piros
szívlapáttal hátgerincre, ez lenne a pedagógiai módszer, amit ilyen esetekben alkalmaznék s.k.
Asszem az országos viszonyokat nézve, nevezett pedagógiai módszerhez használatos szívlapát eszközből még annyi sem lenne elegendő, mint amekkora bődületes nagy mennyiséget bozótvágóból importáltak Ruandába, hogy-hogy nem, véletlen pont a népírtás szakszerű megkezdése előtt...
süti beállítások módosítása