Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.07.27. 14:08 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

balaton-öböl-átúszás-kibaszás

A nyári átúszások két legnagyobbika amatőr sportolók, meg még többi szélesebb szabadidős mozgásos, meg még nem is annyira mozgásos rétegek nagy és kalandos, várva várt eseménye.

Nyár, Balaton, mozgás, buli.

Kihívás, amitől lehet parázni, de azért kellemesen, mert nem olyan nagy a veszély ám, csak pont akkora, ami kellemesen bizserget, által lehet úszni lazázva azt mindenkinek, aztán élményeket rágni haverokkal, kollégákkal, mindenkikkel.

Része a játéknak minden évben a nagy népi összjáték, lesése annak naponta, majd időponthoz egyre inkább közeledve egyre kisebb időegységenként, hogy időjárás engedi e a kihirdetett napra az esemény megtartását.

Két cucc úgy viszonylag levegősebb távolságban, össze-vissza tolódások esetén is azért nagyjából megtartódott eddig mindegyik külön-külön időpontban, vagy egymástól azért független valamelyik elmaradt.

Most a lebetonozott múlt heti időpontjáról Balaton-átúszás csúszott át későbbre, mint az már biztos, erre a hétvégére, gusztustalanul keresztbeverve az arra a napra már alapból beszervezett Öböl-átúszás grundolóit, és jól kibaszva azokkal a részvevőkkel, akik mind a kettőn szerettek volna indulni.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5126418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása