Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.07.26. 19:35 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

nézőpont igazítás dopping ügyben

Eddig valahogy hajlottam arra az álláspontra magamban, hogy azért dopping ügyben megérjük mi nézők, szurkolók is a pénzünket, a Janus-arcú magatartásunkkal mi is csak részesei vagyunk ennek a nagy teljesítményfokozó verklinek, hogy koksz az ne má', de amúgy meg mi is hajszoljuk bele a delikvenseket a használatába azzal, hogy mindig csak jobbat és többet várunk, sőt elvárunk tőlük, meg az egész iparágtól, a számukra pénzt jelentő nézőerőnkért cserébe.

De aztán most meg rájöttem, hogy ez kurvára nem így van.

Meg ezzel együtt, ebből kiindulva, hogy akkor most már tényleg teljesen a jó édes anyjukat!

Mert van a sportnak egy SI mértékrendszeren alapuló abszolút és objektív aspektusa, mikor az idővel, a távolsággal, súllyal megy a küzdelem, és van egy relatív, szubjektív aspektusa, mikor a sporik egymással versengenek.

És mint ha az igazi lázat és izgalmat az utóbbi jelentené.

A részvevők közötti versengés.

Persze jó, meg izgalmas, meg látványos mikor az óra vagy a mérleg van megdöntve világcsúccsal, de ezek közelébe sem jönnek az előbbi élvezeti értékének.

És az előbbi nem koksz kategória ha minket, nézőket akarnak kiszolgálni vele.

Mert egymással küzdeni a publikum tisztes kiszolgálása céljából lehet tiszta vegyértékekkel is, igaz kicsit lassabban, de lényegét tekintve ugyan olyan szórakoztatóan.

Mert én azt nagyjából teljesen leszarom az érdekesség értékén túl, hogy napjainkra egy Tour versenyátlaga 40 km/h körül van.

Engem az hoz lázba, tölt el izgalommal és élvezeti értékkel, mikor megy a taktika, a különböző típusú versenyzői tulajdonságok ide-oda pakolása stratégiailag a legjobb végeredmény kihozása érdekében, hogy amit az egyik a hegyen hozott, abból a másik aki ott gyengébb mit tud tartani és faragni az időfutamra, ahol viszont ő a jobb, a hegyeken bemutatott tűzijátékok, támadások, csapatbeosztások, segítőfelélések, és minden ilyenek.

És ehhez kurvára nem kell az a baszott magas 40 km/h átlag, amihez ugye már a koksz kell, hanem kurvára ugyan olyan jól elszórakoztató 30 km/h átlaggal is, mert tök ugyan az minden, csak kicsit lassabb felvételen.

Tehát gyakorlatilag a koksz, csak az egyéni és önös érdekeket jeleníti meg, hogy betakarva magukat azzal a tyúk volt előbb vagy a tojás szerű haluval, hogy úgy is mindenki tolja, és e nélkül eséllyel egyáltalán úgy sem lehet, próbálják magukat pénzükért és hírnevükért mindig a többiek elé tolni, legelőlre.

Szal nekünk nézőknek ehhez semmi közünk.

Ránk ne hivatkozzanak bizonyítványukat magyarázva egy fél szóval sem!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr79125958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása