Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.07.26. 11:43 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

hazamennek a legények (és legalább csendben!)

Hazamennek a legények a Tour-ról, szépen sorban, mert kicsit kevés vért találtak véletlen a doppingjukban.

Most épp csirke tipeg le a színről, mint a Pireneusok király hegyi etapján már amúgy végleg a verseny győztesévé avanzsált két keréken tekerő gyógyszeresszekrénye.

De legalább pofa lapos, irtózatos és utálatos, hang nélkül eltolja a kerékpárját.

Meg többi érintett is.

Csak minimális hápogással, ami ilyenkor azért kellően illik, és még belefér, már csak az íze végett is.

No nem azért mert akkora nagy égig érő ott a becsület, hisz csapata aki erre finom utalás féle képen meg és felkérte, teljesen tisztában van vele, sőt aktív részese annak, hogy vékony csontú versenyzője miket tol bele az ereibe, hogy három héten keresztül 40 fokos kánikulában nylon zacival a fején csukott szájjal ülve tekerjen fel a 200 km-es hegyes szakasz hegyi befutója után a derékszögű szállodafalon a szobájába.

Hanem mert ebben a baszott giga nagy pénzeket mozgató baszott giga nagy profi sport gépezetben ott arrafelé még vannak olyan talaj alatti vízerek, amik akár még ilyen rövid távon anyagilag megtérülő megoldásokon túlra is, valami féle hosszabb és tágabb dimenziókba képesek emelni az ügyeket.

Vagy legalább is levonni értelmesen a következtetéseket, és kiköbözni belőlük a törvényszerűt, hogy most azzal járunk jól ha elmeszelünk, kiközösítünk és diszkréten leköpködünk, mert miután kemikáliázva tóltad nekünk a reklámértéket, most ezzel az attitűddel nem még, hogy el nem bukjuk az egészet, hanem még profitálhatunk is pluszban belőle a közönség előtt, aki primer gondolkodva, úgy is csak majd a böcsületes megtalálót érzékeli belőlünk, aki lám-lám, és nagyon helyesen, nem pedig a tettestársat, aki ejnye-bejnye, és nagyon nem szépen.

Mert hiába rajtam a jellov dzsörzi, ami kapásból a célban 100 milla forintban és kp-ban, meg hely a panteonban az istenek között életem hátralévő részére örök földi dicsőséggel, no meg pályafutásom minden szerződésére háromszoros pénzügyi szorzóval, meg ugyan ez csapatomnak és szponzorainak, akkor is vannak erők, akik pont ők, és mondhatják nekem azt, hogy na most ez mind a levesbe, csomagolsz szépen és tipli haza.

Ja, és a pofádat is befogod, úgy!

Jó, hogy ők is benne veled nyakig, meg mindenki tud, támogat, sőt kötelez minden ilyenre, de még is meg van az a bizonyos "korrekt" leosztás a buktára, aminek ha csak névleg is, de legalább annyira "becsületféleség" jellege van, hogy Te ezt mind saját zsíron nélkülünk, és ezért rongy ember vagy meg nem sportoló, akitől elhatárolódunk.

Nem szép, meg kívánatos, meg ideális megoldás, de még mindig tolerálhatóbb, mint mikor mondjuk kis hazánk dobóatlétái csinálnak magukból - meg így már nemzeti színekben belőlünk is - lejáratott, üldözendő és kinevetendő, siralmasan ostoba bohócot bizonyos olimpiai doppingügyeikkel, buta, csontrágó magyarázkodásaikkal és összeesküvéselméleteikkel hosszú időn keresztül, plusz asszisztálva hozzá a jó magyar minden felelősség elmaszatoló és ki nem derítő hivatali és politikai technika.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr25125699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Igaz lehet amit mondasz, de nem kell ennyire sztem egy ember vagy csapat nyakába varrni ezt, persze ő a legszembeötlőbb példa.
Susmus volt, érezhető volt, hogy valahol ki fog bukni ez a dolog, és sztem is kár volt ilyen korán Tour győztesnek kikiáltani...
Dehogy varrom én az ő egy nyakába, meg az egy csapata hátára!:))

Az egész magyar egészségügyi reform nem tudna összesúlypontosítani országosan desztillálva egy olyan haematológiai részleget, ahová az egész EPO-val injektált Tour mezőny beférne körverseny előtti felkészítésre!:)))

Csak pont akkor jutottam odáig, hogy témával foglalkozzak, amikor őt rántották vissza.

Ha egy nappal előbb ülök le akkorra is lett volna példa, ha még egyel előtte, akkor is, és így tovább, mint ahogy azokat híreket is linkeltem a post elejére.

Mindössze arról szólt inkább a cucc, hogy legalább annyi működik még tényleg, hogy ha buknak mint Rottenbiller, akkor tényleg nagyjából kusban eltolják a bringát a szponzoraik nyomására.

Az meg már milyen komikus már, hogy ilyen cuccok miatt túl korai valakit győztesenek kikiáltani, mikor gyakorlatilag és érdemileg tényleg az a normál dolgokat véve.

De ez a sport már ott tart, hogy a párizsi befutón a győzelmi dobogón állva is korai még győztesnek nevezni valakit!

Lásd ugye Landis barátunkat tavalyról még.
süti beállítások módosítása