Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.06.06. 18:14 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

szabadítsd fel magad az érzékeidet kényeztető cuki gonosztól!

"Már mi magyarok is elégedettek vagyunk!

Általánosságban elmondható, hogy más nemzetekkel összehasonlítva nekünk még van mit tennünk azért, hogy felszabadult nemzetté váljunk. De az azért már biztató, hogy közülünk a legtöbben elégedettek az életükkel, szeretjük az érzékeinket kényeztetni és feltűnően sokat nevetünk. Azért nem ártana, ha néha csak úgy spontán egy finom illat hatására, vagy egy örömhír hallatán mi is táncra perdülnénk, vagy dalra fakadnánk és átadnánk magunkat a határtalan felszabadultság érzéseinknek. „Szabadítsuk fel magunkat!”."

„Szabadítsd fel magad!”  Európa nyolc országára kiterjedő kutatás  a Coccolino megbízásából

 

Na asszem most már aztán nagyon kapisgálom, hogy bájos kis macis löttyel kéne öblögetnem nem csak ruháimat, hanem azt a baszott mocskos pofámat is, meg az egész ordenáré lelki világomat, elbaszott anyaszomorító gondolataimat.

És akkor nem csak, hogy ropogósan és frissen lennék krémesen lágy tiszta egész, testemben pihe-puha feltöltött energia, hanem érzékeim intenzív és pazar kényeztetésével hugyoznám le saját lábamat elélvezésem közben egy nyugodtabb világgal a számban elolvadva.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr9693936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása