Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.06.06. 09:04 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

iskolai szexbotrány, skandalum és halálbüntetés visszaállítása

A média szokásos feturbózásában feszíttetik meg nyilvánosan szerencsétlen fiatal tanárnő, aki mindössze annyi hibát követet el, hogy egészséges és ártatlan szexuális fantáziálós játékaihoz az iskola technikai hátterét vette igénybe, aminek ördöge jól kifogott rajta.

Na tegye a szívére a kezét az, akivel hasonló módon nem baszott még ki ez a kurva száguldó technika, kisebb vagy nagyobb nevetséges esetek közepette!

Kis parasztok meg azért kis parasztok egy oskolában amióta világ a világ, hogy ilyen bakikra kegyetlenül lecsapjanak!

Na tegye megint a szívére mindenki a kezét, aki kis parasztként nem volt ekkora nagy kíméletlen gengszter!

Nem azt mondom még véletlenül sem, hogy ez jó, meg ideális, sőt mi több követendő példa, de azért kb. a fentiekbe meg kéne állnia, meg hogy ejnye-bejnye kollegina, írjon be magának digitális fotó és videó technikából egy gyenge kettest (feltölteni tudott!), és legközelebb szigorúan csak otthon (még csak nem is az e-magyarország ponton) próbálkozzon.

Ja, és adunk kis fizetésemelést is, hogy mint fiatal pedagógus, tudjon magának venni amúgy nem csak ilyen családi események megörökítésére alkalmas digitális fényképezőt, meg tárolásra és kiírásra számítógépet, meg falra pakoláshoz fotó nyomtatót, szal mindent ami egy európai kultúrháztartásban kérdés sem lehet, hogy van, hogy ne kényszerüljön tényleg a mi állami logisztikánkra.

Csak mer gondolom tancsinéni nem a plusz izgalom bizsergető érzéséért szkenelgette privát portfolióját az iskola szakköri gépén.

De nem, ebben az amúgy roppant korrekt, becsületes és erkölcsös, mi több nagyon figyelmes, empatikus és tapintatos országban lassan a halálbüntetés visszaállításáért kiáltanak annak támogatói a hasonló esetek megelőzése érdekében.

Hát igen, a fiatalságnak, mint jövő amúgy minden téren nagyon finom érzésű zálogának ilyen durva rombadöntése, miközben nyiladozó lelkét mindenhol máshol gondosan, körültekintően, előrelátóan és érzékenyen ápolgatják, nevelgetik, ez valóban irtózatos skandalum.

Mikor még donorvalóságshow-t is grundolnak már nekik is láthatóan, csak hogy felhívódjon figyelmük a problémára, és még biológiai ismereteik is táguljanak a vesét illetően!

De azért én csak üzenném innen azon országosan nagyon felháborodott apukáknak, akiknek döntő része simán ledöntené ha tehetné (vagy le is dönti, ha teszi) csemetéje oktatási intézményében csemetéjét ápolgató tanító és/ vagy ovónénijét (meg mindenki más néniket is), meg anyukáknak, akik talán nem csak otthoni és saját apukáiknak csinyágatnak magukról ilyen képeket hegyekben (csak ügyesebben tárolják), hogy mielőtt országosan kibeleznék hibázó tanárnőt, kicsit nézegessenek már szét a privi.hu-n, hátha megtalálják ott saját nagyon igényesen nevelt valamelyik gyereküket, aki éppen szellemi fogyatékos és mozgássérült pornósztárt játszik lenge öltözetben, sután kínálgatva kölyök majom testét még ki nem fejlődött agyával, és akit ennyire féltenek ők az ilyen erkölcstelen társadalmi példáktól!

Na és az igazán meleg pite az ez, ezek a képek, amik saját termésről saját termésként az otthoni merevlemezeken (meg ország világ előtt a neten) figyelnek, és még csak nem is véletlen, és még csak nem is egy nagykorú magyar állampolgár szexuális megnyilatkozásaiként, hanem kiskorúak zavarodottságaiként!

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4193519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez gyönyörű volt. Még egyszer elolvasom a bejegyzést, csak most állva.
(Hívtak tanítani középiskolába, szerintem elmegyek)
süti beállítások módosítása