Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.05.11. 11:34 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

alattyai üdülő rém és a szabad képzet- és verbális önkifejezés társítók

Ez a Sarkozy nattyon hüjjje tejjjesen!

Hülye miután győzedelmeskedett, rögtön betolta seggét brügölni szuperluxus jachtra ami milliárdos húsz éve barátjáé / húsz éve miliárdos barátjáé, ezzel adva giga magaslabda koncot minden ellenének, sőt még saját oldalának nem saját oldalának is, hogy lám még ment a bruszt, a képmutató parasztja pacsizott az ottani panelprolikkal az ottani panelproliságuk ottani panelproli helyszínein, most meg már győzve végre kimutatva valós énjének foga fehérjéjének foga fehérjét, oda rihedt le rihedni a hátát (illetve még azt sem!) mutatva a közembereknek, ahol valóban jól érzi ő magát (hát naná, nem hülye az azért még sem annyira!) a képmutató hazug leples bitang.

Ahelyett, hogy jött volna ide hángerien a szó szoros értelmében valós gyökereihez kempingezni  Alattyára!

Na és ebbe akkor senki bele nem köthetett volna, fogást a húsrágói sem találhattak volna rajta egy darabot sem, már csak azért sem, mert itteni nyaralási környezetét, annak szabad életfelfogás, helyzetértékelés, világmegélés és verbális kifejtés társítóit látva köpni és nyelni se tudtak volna!

Mindeközben Párizs Hilton féllábbal a börtönben miben Maradona rengeteget ivott, de nem volt életveszélyben, és emberek otthon vagy kutyaszart főznek társuknak vacsira olyan kis patent konyhákba ahol 30-40 emberek csontjait lehet tárolni liftekben mobilozás közben kifecsegett füstbombázás előkészítése közben, hamár az orális szex sem nyújt nekik menedéket rákokozása végett, vagy csak simán motoros fűrésszel vágják le a fejüket, amibe ezek már mind nem férnek egymás után bele, de csak miután természetesen e szenvedésiktől közeli családtagjaikat is megszabadították.

Amúgy alapjaiban és nagyjából kb. minden rendben van, csak arra figyelj egészséged óvásának érdekében, hogy visszatér az R-GO!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5174098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása