Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.05.09. 22:27 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

tomcat

Akármennyire is nem szimpatizálok Tomcat performerrel, azt azért meg kell hagyni, hogy elég hatékonyan, és alkalmasint azért alapjaiban véve akár még érdekes kérdéseket is felvetve pingeti a közéletet és annak mindenféle határait.

Azért ugye azt se gondolja senki komolyan teljesen, hogy van olyan sima "közérdekű bejelentő", ráadásul névtelen, aki pont abban a liftben utazgatott véletlen, ahol  éppen egy olyan nagyon hülye tárgyalta kétpofára mobilon pont az aznapi pártos fáklyás felvonulásos estére tervezett robbantásos merényletet, aki a híres és hírhedt Tomcat performerrel  mozog együtt ez ügyben, és akiknek a készülődős fészkiben pont Kádár sírjának lerabolása után pár nappal a pokolgép alapanyagok mellett emberi csontok vannak bezsákolva????????????????????

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1673458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása