Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.05.06. 10:17 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

itt a piros! hol a piros? avagy Budapest sírások menni Moszkva vagy várni megbízható világnézetű űrturista Nyizsnijnovogorodban?

Azt én azért még mindig nem értem, illetve nem megyek ilyen manapság már ódivatúan és nagyigényűen messzire, logikai alapon elképzelni sem tudom, hogy tényleg mi lesz azokkal a bizonyos nem túl kultúrált módon tulajdonjogilag és földrajzi elhelyezkedésileg megváltoztatott státuszú (elsírrabolt) Kádár hamvakkal.

Erős kezdés után megy most a siralmas folytatás, susnyás maradék villám visszapakolás, hogy se Thürmerék, se katasztrófa túristák, ne nagyon turkálhassanak a maradékban.

Mondjuk ez így jól is van, csak valahogy ez is olyan ostobán összemaszatolt reakció, habár ilyen felütés után már ilyen légtérben nem igen lehet ügyeset csinálni ilyen eszementségekkel.

Gyula csk. már így is akkora forintos labdát kapott a bal szélre, hogy ilyet nem is remélhetet igen gyenge képességű játékosként.

Mindegy, messze úgy sem megy vele, mert szerencsére nem az Ő pályája már/még/eleve/szerencsére ez az egész, de azért ritka ajándékként még jól eldekázgat vele nevetségesen öreg közönségének.

Na de maradjunk csak a lényeges részletnél, hogy vajon hová is kerülhet, ami el lett víve azon a panteon festegetős setét májusi éjszaka, a Kádár hamvaival?

Na mert csak azért, mert ha itt van az országhatárokon belül, akkor ugye mint tömeggyilkos, még mindig szennyezi a környezetet.

Vagy csak az a lényeg, hogy földbe ne legyen elhelyezkedve, mert úgy nem való oda be a szó szoros és nem csak átvitt értelmében, nemzetárulóként szennyezve azt?

Nem a földben, hanem azon kívül, de azért az országhatárokon belül, mondjuk egy polcon lehet, mert a haza alsóbb talaj menti levegőrétege az más, az még nem olyan jelképes, már csak azért sem, mer hozzá hasonló sok csótány mászkál eleve még most is benne?

Vagy leviszik a feladóhoz, vissza le Fiumébe?

De gondolom ott se nagyon szöszögnének vele, annyit egész nem ér meg, csak egy gyors satufék rendőrkanyarral, csomag kibasz, azt tipli vissza kövér gázzal?

Vagy keletre veszik az irányt vele?

Budapest sírások menni Moszkva?

Vagy Nyizsnijnovogorod?

Csak a következő onnan induló megbízható világnézetű űrturistára várnak?

Hogy figyelj öreg, van itt egy kis csomag, amit el kéne vinned magaddal oda fel, gondod semmi nem lesz vele, csak simán kiteszed az űrbe, azt majd jön érte valaki...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1271500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása