Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.05.06. 09:35 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

gusányi az igazodási bizonyíték madárinfluenza tévelygésben, ja és USAi méhek hullanak mint a legyek

Pörzse Sanyi (echotv) az USAi méhek (ott mindig valami csikágó van a csíkos repülő rovarokkal, lásd gyilkos darazsak ország és világ pusztító ámokfutása, ami azért szerencsére elmaradt) rejtélyes és tömeges pusztulása valszeg rádiótelcsik bezavaró sugárzása miatt című komoly téma (nem vicc, már Einsten is kiköbözte, hogy áttételesen világvége lehet belőle) pörzsölésének felvezetéseként  elmélázik már akkor röviden egy sokkal nagyobb világport felvert cirkusz plekiniségén, a madárinfluenza jelenségen.

Elmondása szerint ezen Ő akkor már gondolkodott elég erősen, hogy a madárinfluenza világfájdalomban a multi gyógyszerlobbyk lapulnak a háttérben benne világösszeesküvés szinten.

És mikor Gyurcsán Ferenc (Gusányi) elkezdett pörögni az ügyben, akkor már teljesen biztosan tudta, hogy ez így van.

Frankón irigykedem, bár csak én is ilyen egyszerű és jól látható mérföldkövek mentén tudnék találni magamnak eligazodásomat a baszott nagy és összetett világforgatagban minden kétségeket kizáró bizonyítékokként romlottságukkal alátámasztó arcokat!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1771491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása