Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.05.05. 01:25 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

projekt nem az örökkévalóságnak

Megint egy kis vizuális változatosság és értelem lészen belegyürkőzve művészek által amúgy jellegtelen hétköznapi tárgyaink közül egy bizonyos fajtába Budapesten, utcai szemetesekbe, azokból is szerényke tizenötbe.

Lesznek megint kis mosolyok, nézgelődések, fej felkapások, meg minden ilyenek, reakciók.

Olyan de jó lenne, ha több ilyen lenne zombimenés törések.

Üröm az örömben, hogy gründolók szerint se túl sokáig maradnak egyben sajna, mert a pesti utcán ami kint van, az ugye nem az örökkévalóságnak szól, de hát azért reménykednek.

Én is.

Már mint nem abba, hogy valami csoda folytán sokáig időznek majd érdekesebb kivitelezésű kukák a placcon, hanem, hogy ötletgazdák jól átgondolták, hogy eleve milyen témájú, és ami még annál is fontosabb, milyen színű pályaműveket, meg még azokat is hol, kinek és minek a környezetében, annak frontálisan, oldalvást, vagy isten ne adja háttal helyeznek el.

Mert hát ugye bármilyen értelmes, és amúgy a világ minden kultúráltabb részén teljesen ártalmatlannak számító dolgot csináló kivitelezőknek manapság a nagyon igényes, de kicsit izgatottabb lelki világú hazai környezetben nagyon kell ám figyelni minden ilyen fontos momentre, mert aztán secperc alatt azon kaphatja magát, hogy éj leple alatt politikai, vallási és világnézeti nézeteikben sértett sértettek "spontán" szerveződésű de profi felkészültségű brigádjai - tényleg, mint ha egyre több ilyen lenne városszerte, temetőben, itt ott - már szerelik is le a művet és viszik át lebaszni oda, ahonnan ők haluzni vélik a becstelen provokációba kicsúcsodó újabb támadást a folytonosokból maguk ellen.

Lásd kék tehén farral kontra Bazilika című keresztes háborút.

Ja, ja, ahol nem felebaráti szeretet jegyében szépen megjegyezzük és kultúrált felebaráti módon megbeszélve rendezzük, hanem támadunk rögtön és akciózunk.

Na ez az igazi meleg pite, mikor már az van itten, hogy a dolgokat jobban félted az ideológiai alapon hülyéktől, mint a sima primitív vandál alapon hülyéktől.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1071003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása