Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.04.26. 12:44 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

ősgombákat az OEP élére

Na akkor talán most nyolc általánosom ellenére/mellett hirtelen kinevezném magamat elő is léptetve azonnal normális gondolkodási általános közigazgatási és politikai  államtitkárnak, és adnék pozíciómból fakadó tanácsokat a kormányzatnak, és annak is az egészségügyi ágazatának.

Mielőtt reája rontunk fusztrált társadalmunkra, annak is egészségügyi részét képező átláthatatlan szegmensére gigantikus konvergenciális reformokkal, azelőtt nem ártana, ha első lépésként a saját házunk táján söprögetve a saját seggünkben tennénk jó nagy, de legalább is minimálisan elvárható minőségű rendet.

Már csak mert, hogy ez így azért máshogyan venné ki magát.

Főleg ilyen amúgy is elég kellemetlen helyzetekben.

Meg ha jövünk a ciános dumával, hogy ez itt minden mennyire nagyon elkerülhetetlen, és hogy mennyire nagyon teljesen azokért, akikkel szemben amúgy ezen jelek szerint a szebb jövőjük ígérvényével ezt a minimális figyelmességet sem tesszük meg.

Meg legalább akkor nem csinálnánk magunkból kapásból bohócot, mindenhonnan most és ezért teljesen jogosan támadható politikai koncot.

Mondjuk ez utóbbi állampolgárilag magasról le van szarva!

Szal kezdődött e cucc - hozzáteszem teljesen jogosan és végre üdvözlendően -, az OEP potyautasok rémisztgetése és pingetése valahol egy misi körüli létszámmal, hogy annyian nincsenek bebiztosítva, már akkor plusz-mínusz kb. 10% vállalt nyilvántartási pufferrel!

Mostanra ott vagyunk puffer bővülésileg, hogy egy misiről lövése sincs az OEP-nak, hogy mi a lóhalál van velük, mert nincsenek benne a nyilvántartásukban, se mint csengetők, se mint bliccelők, tehát kvázi puferré avanzsáltak, minek köszönhetően mostanra már csak a puffer akkora mint a bliccelők induló létszáma.

Bonyolult egy matematikai logika, megérteni ne akarja senki!

Meg ilyen finom buktákkal, hogy még az állam saját alkalmazottai közül is tetemesek, mondjuk a tüzeket eloltogatók sincsenek meg.

Természetesen mindenki hibás mert nem jelentgetet be patent, de hivatal a legkevésbé, mert örökölte a helyzetet.

Na ja, én meg vagyok a szerencsétlen hülye, mert csak úgy tudatlanul karmikusan beleszülettem az államgépezetbe, meg annak összes kaffkai rendszerébe!

De ha meg nem volt lejelentve a nem lejelentett, aki után viszont amúgy mindent fizettek a le nem jelentő fizetők, akkor hol a gyíkban fityegett ez a nem kevés zsé?????

Akkor a hivatal, aki nem tehet legjobban, mert/csak örökölt, akkor mikor még éppen örökhagyói státuszában üzemelt még, nem írt karácsonyi lapot a nem patent lejelentő módon fizetőknek, hogy kellemes ünnepeket, meg ilyenek, de valag pénz van itt öntől tisztelt partner már jó régen, amit mi is csak örököltünk az elődünktől, akik amúgy ugyan úgy mi voltunk (de ezt itt most meg nekarja érteni!/ne akarja magérteni!), és már alig férünk tőle, de lövésünk sincs, hogy minek, meg kinek, meg úgy egyáltalán milyen jogcímen, mert nincs hozzá semmi célzott lejelentés fűzve, úgy hogy van 15 napja, hogy elszámoljon vele mi a szart fizetget itt magától ebben az országban így eleve nagyon gyanúsan (mert itt ilyet még akkor sem szoktak még csak tévedésből se tenni, ha azt törvényileg nagyon kell!), vagy vigye az egészet innét el nagyon gyorsan a francba?!?!

Vagy valami hivatal ellenőrző hivatalnak sem csípte a szemit piszkosul, hogy az általa ellenőrzött hivatal levegője tele van konkrét jogosulthoz lekötötten nem rendelhető szabad vegyértékű százmilliós pénzhegyekkel?!

Most meg még mindig lendületből asszongya OEP, hogy gond egy szál se, akinek küldtek egyeztető levelet, hogy státusza kérdéses e szépülő és pontosodó rendszerben, annak nem kell bizonyítania, meg semmit sem tennie, csak visszaküldeni adatait, és akkor ők majd lenyálazzák.

De akkor meg minek küldenek levelet?!?!

Ha tudják, hogy ki a halálnak kell kiküldeni azt a bizonyos levelet, sőt még azt is, hogy hová, és annak azzal semmi teendője, csak hogy azokkal az adataival, amik amúgy is megvannak visszaküldje, akkor az aztat jelenti államilag az én elképzelésem szerint, hogy tudják kiről van szó, sőt még azt is, hogy az a valaki hol bujkál, akkor meg miért nem szkenelik le a szemétdombjukon az amúgy nekik eleve meglévő adatai visszakérése nélkül, és utána már csak eleve a végeredményt küldve el vagy sem.

Szal ez sehogyan sem jön ki értelmesen nekem!

Ha így van levél, akkor annak az a vége ezeken a végeken úgy általában mindig, hogy végül is csak a polgárnak kell visszamenőleg a Mohácsi vészig bizonyítania mindent az ehhez szükséges okiratok hasonló minőségű hivatalokból való sziszifuszi beszerzésével.

Na szal nem lett volna egészségesebb, hogy mielőtt nagy áldozatokat kérünk polgárainktól a sok hadovával, előtte minima azt passzra tesszük, ami a mi részünk, a takarékos, meg a hatékonyan és jól működő állam ideáját.

Szépen sutyiba a háttérben kifilézzük az egész katyvaszt, koncepciós és titkos módszerekkel ledesztillájuk magunkat OEP szinten, és akkor a reform első napján többek között azzal áll ki a porondmester a manézsba, hogy T. nagyérdemű, van itten nálam ez a pöpec pontos penge lista, itt a megettem lévő konténerben, minek értelmében pontosan ezek és ennyien, név szerint, ennyit és ennyi ideje nem fizetgetnek itten, és ha ők most jól megfenyegetettnek, akkor kapásból ennyivel vagyunk forintálisan kimutatva beljebb és ez által előrébb!

És akkor lehetett volna folytatni úgy, hogy na akkor mivel most így pontosan láthatóan vágjuk fillérre és forintra, hogy ezek alapján mi, ki, és mennyi  van a baszott nagy közös egészségügyi finanszírozási kalapunkban, így mint legále takarónyújtózkodási lehetőségi sarokszámok adta lehetőségeink között az alábbiak szerint, az előbbiekhez hasonlóan nagyon pontosan összerakott adatok alapján gondoltuk vót betömni az említett baszott nagy kalap baszott sok lyukát, illetve egyszer s mind átszabni jobban hordhatóra az egészet.

Mert így azért nem csoda, hogy idegesek azok a hülye polgárok, sőt még értetlenek is, ha valahogy úgy érzik, hogy megint csak az lehúzásuk résziről kezdődik az ő körülményeiknek a megreformálása, és a megreformáló állam meg csak ketyeg a maga fájdalmatlan tempójában szépen magához igazodva tovább bele a végtelenbe.

Ki tudja, ezen az alapon még akár az is benne lehet a pakliba, hogy annyi zsé úszkál ott bent a nagy állami hivatalok levesébe, hogy ha azokat mind kicentrifugálnánk a megfelelő helyeikre, akkor úgy élhetnénk itten mint Bahrein.

Ennyi erővel és logikai működéssel, akár még az ősgombák is visszajöhetnének a földre, rögtön ide magyar honba, gyanítom ilyen szinten még azok is vannak szerveződve mint az OEP, és elirányítgathatnák a rendszert.

Úgy, hogy kedves és tisztelt Horváth Ágnes, mikor magyarázza dolgait minisztériumának most már mint miniszter, akkor nem szeretnék érezni aurájában cseppnyi és halovány ingerültséget és értetlenség miatti sértettséget sem!

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8663810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sziasztok!

Szerintem okosabb lett volna, ha egyszerűen kicserélik a TAJ-kártyákat! Nagy részük amúgy is már 12 éves! A potyautas meg kártya helyett kapott volna értesítőt, aki pedig egyiket sem kapott volna, azt meg jó esetben figyelmezteti a hírverés, hogy lépnie kell! Tudom, hogy az illetékesek állandóan chipkártyával álmodnak, és addig már nem akarnak papírkártyát kiadni, de ismerve a magyar viszonyokat, egy olyan chipkártya, amit használnak is (ellentétben a diákigazolvánnyal, ami semmit sem ér a hologrammos matrica nélkül) úgyis tíz év, tehát nem koppannának nagyot!

F.
És ami a lényeg: A kártyacserét már az öszödi beszéd előtt is elkezdhették volna, és akkor már a vége felé járnának!
Egyet értek teljesen!
Ez a TAJ kártyacsere jó ötlet, patentező lejstromozásra is, meg amortizltak globál cseréjére is.
Főleg, hogy abban is egyetértek, hogy chip cucc is vagy még 1000 kövér fényév.
Azt meg már végkép nem értem, ha digi, meg chip kurva anyja, akkor mi a halálnak a kvázi őskori papíros matrigázás, még ha hologramos is, gondolom akkó csak paraszt vakításnak!
Napokban ismerős bejelentkezett neten időpontra állami szervhez, és mikor megjelent, akkor a papíros kinyomását kérték az aktusnak, amiről egy dekát sem harangoztak, hogy kék.
Monnya tag, akkor nézzék ugyan már meg gépben, monnya azonosító, jelszó, kurvaanyja, de azt meg nem lehet, me ott hálózat egy szál se, cucc máshová fut be!!!!!!!
még annyi logisztika sincsen, hogy akkor reggelente arról bizonyos baszott jól felszerelt helyről, egy csöves faxot átnyesenek a bejelentkezettekről!!!

Na erre szokom én mondani, hogy nekem ne vetítsen politikus egy szál se, hogy itt aztán már milyen kurva jó változások és eredmények vannak mindenhol a levegőbe, mert azt majd én kurvára fogom érezni a saját bürkémen, ha azok már tényleg vannak, és pont az ilyen cuccokon, illetve ezek nem létén!!:)))
süti beállítások módosítása