Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.04.26. 15:41 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

hitvány minőségű utórezgésleves EB ügyben

Most amióta utcai béke van a honban, csak a szokásos hétköznapi siralmas politikai és közéleti eszementséges gigapunny, azóta mint ha nekem is leesőben volna a gyorsreagálású aktuál vércukrom, és bealudtam volna esemény követésileg, enyhe spéttel lennék a történésekre, és az azokra reagáló bloglégkörökre.

Talán mint ha nagyröptű dolgaink ilyen féle békésebb cammogása annyira nem érintené alulról felfelé az ingerküszöbömet ebbe a csodálatos nagy napfényes jó időben, szép tavaszban.

Hát, őszintén szólva, ez legyen a legnagyobb gondom!

Így legalább lefutó témákban utólag is van egy kis hitvány minőségű utórezgésleves.

Az is pl. mostanság jutott eszembe, hogy EB bukta ügyében is mit lehetett volna okosabban operálni szervezőknek az én meglátásomban.

Én rögtön azzal kezdtem volna, hogy begyűröm a team-be az egyszerű akasztói juhászembert, a Stadlert.

Ez jelentette volna azt default, hogy minden döntnöknek kívánsága szerinti darabszámú eredeti Leonardo kép járt volna az akasztói stadion szertárából, a polcokról, foci csukák mellől, természetesen ÁFA visszaigényelten és közteher mentesítetten.

Ha konkurensek nagy gazdasági machinátorokkal képviseltetik magukat, főleg láthatóan Ukrán régióból, akkor erre készülve mi is erősítsünk rá előre erre a területre, s ki mással is lehetne ezt a nem csak optikai tuningot jobban, ki bótolt is velük, meg el is rabolták pont ők, meg ült is az egészért.

Így ugye kapásból más lett volna a magyar gyerek pályázat fekvése!

Meg Gyárfás (aki előtt komolyan le a kalappal!) mondotta, hogy próbálta Ő azt a lelki hadviselést is, hogy szervezet lelkiismeretét keltegette fel, utalva elmaradottságunkból való kilökdösésünket illető felelősségükre, amit mint azt a példa így utólag mutatja, ki nem szar le.

Na itt kellett volna ezt az elmaradottságot élőben, bőrön és idegeken szúrósan érezhetően demonstráltatnia nevezett illetékeseknek, hogy e téren nem a levegőbe beszél, hanem bizony az az elmaradás olyan elképzelhetetlenül nagyon nagy és ordenáré, hogy olyan nagyot és ordenárét el sem tudnak ők képzelni ottan a kultúrált Európában, hát így éppen ezért kell demonstrálni.

Itt, és erre a véres és kegyetlen valóságot bemutató véres és kegyetlen produkcióra jöhetett volna azt a bizonyos oltári nagy és ordenáré elmaradottságot reprezentatív módon prezentáló esztrád produkció, mit a küldöttséget kiegészítő, honi oltári nagy és ordenáré elmaradottságot reprezentatív módon képviselő és előadó bulvár brigád adott volna elő.

E szereplőgárda összeválogatása szép és egyszerű nemzet összekovácsoló feladat lehetett volna, hiszen adott a nagyszámú jelölt, és az ő minősítésüket illető nemzeti konszenzus, úgynevezett emberi jó ízlés szerinti minimum.

És ha Sebeők voksát a humana jegyében, a turkáló filozófus breakrobotrap-jét nyakon öntve Kiszel Tünde és Tomy Boy balettjével Cini menekülése közben Benkő Dániel fallikus ihletésű lant játékára túlélte volna ép elmével a bizottság, és ezek után sem kellően átérezve a mi évezredes lemaradottságunkat és természeti erőktől való sújtottságunkat, még mindig a pénz szaga húzta volna őket a szavazásra, akkor jöhetett volna még egy körkapcsolás a hétvégi Borsodi ligából.

Na ezek után érezhette volna úgy nyugodt szívvel a magyar küldöttség, hogy mindent megtett az ügy érdekében, latba vetett minden lehetségeset és keze ügyébe kerülőt, nemeset és nemtelent, korrektet és övön alulit!

És ha ezek után is bukunk, akkor se lett volna semmi gond, mert a már jó szolgálatot tett Jóska, az egyszeri juhász ember jöhetett volna megint, és még ki sem ért volna az ukrán-lengyel küldöttség a mosdóba, már elbótolta volna velük az egész szaros EB cuccot mindenféle félig romlott konzerv ipari termékekért, meg gagyi pancsolt vegyi árukért.

És, hogy a világ meg nem értette volna, hogy az nem úgy van, ahogy azt élőben, egyenes adásban láthatta, hogy a Platini az Ukrajna és Lengyel ország lapot húzta ki a borítékból, közben meg a rákövetkező híradások szerint meg már még is mi rendezzük az egész foci EB-t?!

Na ez a legkevesebb, mert választás és szavazás meg, át, és össze meg vissza magyarázásra, értelmezésre, csűrésre és csavarásra új fogalmak alkotásával aztán meg végkép nagyon erős brigádunk van.

6 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr2563898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

:o)))Remélem, továbbra is jó napom lesz!
Csak azt nem értem TÉGED miért nem vettek be a buliba??!!
Nem leheccséges, hogy mindezt nagyon is tudták ott?:((
Elég a "táncoslábút" meglátni, azt má el is volt intézkedve a dolog!
Itt már bármi lehet, de pont ez a vidám benne!:))
Igazad van! Sírni tudnék, hogy mennyire az!
Hát ha már helyzet adott és cselekvés szabad, magyarán a siralmas szarban akár mit csinálsz geopolitikailag benne vagy, akkor már inkább nevess!!!:)))
süti beállítások módosítása