Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.04.24. 01:13 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

zebraman mint köztársasági elnök és lófejű színésznő érzékisége

Én úgy vagyok ezzel a nagyképességű Győzike gyerekkel, mint anno Torgyán doktorral.

Ha az ennek az országnak az egyik legnézettebb műsora, amit ez a szerencsétlen abszolvál már sokadik nekifutásra, akkor kb. ennyit is érdemel meg, már nem Győzike, hanem a publikum.

Sőt, én még ha lehetőség lenne rá, akkor köztársasági elnökké jelölését is támogatnám, sőt még rögtön meg is szavaznám, mint ahogy anno tettem volna ezt Jóska bával is, mert ő náluk bizony senki és semmi nem jellemzi jobban azt ami itt folyik, ennek a nagy komikus vákumnak senki nem nagyobb jelképe mint ők.

Még öltözködésileg is egy vonalon vannak!

És ahogy elnézem e zebraman-t, valami nagyszívű okot nagy jószívűségből irányunkba még simán találna is, amiért simán bevállalná az egészet, az emberekért, amennyi nagy sok esze van neki ott a fejében bent, és amiről olyan toleráns színházi emberként elbeszélgetne vele az avas díszletű Napkeltében V. István.

Közbe meg reklámba lófejű fiatal magyar színésznő kérdi finom utalás szerű kifuttatás képen, hogy ugyan kíváncsiak vagyunk e érzékiségének titkára, ami szerintem kurvára nincsen nekije, de biztosan a hajfesték okozta haj lenne az, ha amennyiben még is volna.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr2262677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miért foglalkozol velük? ezzel adsz életet nekik ebből élnek ezek a senkik ha le se szarod, akkor eggyel kevesebb az ismertségi indexük :)
Hát ja putyu spori, az örök és nagy kérdés már régen nem az, hogy lenni é e, vagy nem e lenni é e, hanem, hogy ezekkel az égi jelenségekkel foglalkozzunk é e, vagy nem e é e!:)))
Ha már itt cirkulálnak az engem is befolyásoló légtérben, alakítva a teszik vagy sem, de általam is elkerülhetetlen beszívandó levegő minőségét - mert ha velük még csak nem is kontaktálok tudatosan semmilyen formában, de az őket netán befogadókkal már kénytelen vagyok az élet millió területén elkerülhetetlen -, akkor azért ennyi kis ironikusan cinkelő viccelődés ha megengedtetik velük szemben, asszem ez még sokkal kevésbé növeli pozitíve indexük, mint sem amennyit dob itt nekünk rajtuk kacagásilag.:)))
süti beállítások módosítása