Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.04.14. 19:29 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

szerencsétlen Pákó és az Őt világban való tájékozódásilag teljesen leárnyékoló hazai szánsájnja

Pákó fijjú nem értette  - elmondása alapján, mielőtt curlingezni  lökték a pályára -, mikor itt Magyarországon szembekerült életében először a víz hidegben keletkező szilárd formájával ( ezt csak én ragoztam így körbe, nem az Erdélyt visszacsatolni akaró fekete mester, aki nem csipázza a "Gucsányit", mert szerinte rafkós, hiszen futkos mint a hülye) jéggel, hogy hogyan tud állni rajta a fehér ember, mert náluk csak "szánsájn" (ez viszont szó szerinti idézet!) van!!!!!!!!!

Tehát nem azért nem tud fehér ember jégen állni, mert Pákóéknál csak szánsájn van, hanem Pákóra volt ez a roppant egyedi, és szinte teljesen ismeretlen problematika felfoghatatlan katartikus hatással, mert náluk csak szánsájn van.

Ezek szerint veszélyes egy dolog ez a szánsájn, azon felül, hogy bőrrákot gründol, meg globális felmelegedést, még a Pákót is úgy leárnyékolja elvakítva, hogy megfosztja Őt a világ nagyjából általánosnak tekinthető alapdolgainak legalább hírből való megismerésétől.

Jobb ha én is odafigyelek komolyabban ezek után a hazai szánsájnra, mert ha annyira nem is erős mint a szerencsétlen Pákót súlytó afrikai, azért már csak ezek szerinti működési törvényszerűsége alapján is, elég sokat ki tud szívni, még itt a mérsékelt égövi hajlaton is a gyanútlanul és védtelenül alatta tartózkodó világmegismeréséből és felfogásából!

Mondjuk ez a kártékony szánsájn hatás látszik is  szerencsétlenen elég sok témában.

Az a szerencséje, hogy viszont meg belülről elég erős világítása van!

Szólj hozzá! · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3358602

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása