Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.04.14. 20:06 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

és én mit csináljak?!?!?!

Ketten is megsérültek a Rettegés Foka soronkövetkező játékosai közül, de hogy feledjék az átélt szörnyűségeket, hazaérva zenekart alapítottak, mindeközben e konkrét esettől igen, de magától az egész jelenségtől nem függetlenül Győzi gyúr, hogy úgy nézzen ki mint a Terminátor.

Most már legalább kb. vágom, hogy ebben a rendszerváltott és az alá aztán azóta is nagyon beszorult kis országban, ahol ebből kifolyólag igen sokak a sérültek és szörnyűségeket átélők, miért alapítanak olyan nagyon sokan hitvány együtteseket, és miért az utcákon rohangáló sok elbaszott műhangterminátor.

De mind ezek közepette mit csináljak én, és az még hagyján, hogy én, de azok a polgártársak, akik nem ennyire igénytelenek és betegek?!?!

Mert az nem megoldás, hogy kikapcsolom, nem olvasom, nem töltöm le, csak szigorúan olyan mértékben, hogy mint hőmérővel a hónom alatt, azért minimális mértékben tisztába legyek azzal, hogy ezen legnagyobb silány tételekben mi zajlik itt az országban, mivel és kikkel, milyen sémákat, témákat, sablonokat, viselkedési formákat a nyilvánosból magukba le- és beszkenelő élőhalottakkal/halott élőkkel találkozhatok ha elkerülhetetlen közösségi légterekbe és mindennapi nyilvános életszituációkba, interakciókba keveredek bele!

Mert tetszik vagy sem, még a legnagyobb mértékű elhatárolódásom ellenére is abba a kb. 10 millás emberközösségbe vagyok ágyazódva be ezen a kb. 93 000 kilométer négyzeten, aminek jelentős része ezeket szipkázza be, meg ezeket a beszipkázandókat gyártja le, élő és egyenes adásban produkálva a nagy agyhalált.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3158624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása