Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.04.06. 14:44 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

metrókockázatok és hazai viszonyokra kifejlesztendő lóugrásos metróépítési technológia új alagútnevekkel a magyar lovaskultúrából: Kincsem és Sanyi

Az egyedileg, speckó a 4-es metró kivájására legyártott (állítólag ez ilyen iparág technológiailag a világon mindenhol, hogy alapok adottak, de minden metróhoz külön, speckó földlyukasztó automata szükségeltetik) alagútfúró pajzsok, amiket itt most próbaüzemmel indítottak, igaz - lehet, hogy pont ezért - felszentelve, vajon lépten nyomon be fognak szarni itt a magyar valóságban, szokásosan ostoba indokokkal, mint a máshol érthetetlen módon állítólag nagyon jól működő Combínók?

Mondjuk olyanokkal, hogy nagyon jó konstrukciók, amik ráadásul még nagyon meg is bízhatóak, de földben való munkálatokra még nem próbálták őket, ellenben és viszont azért a levegőt a melósoknak nagyon jól keverik maguk mögött hűsítőleg a nyári nagy melegekben a fülledt munkagödrökben.

Vajon amerre haladnak, arra mint a földet nem túl alulról túró vakond, ami a szintet csíkban emelve járatai felett döntve a veteményest, beborítják e a fél város épületeit kisebb-nagyobb mértékben oldalra és le?

Vajon az össze-vissza késve - mert ez hót ziher, hogy így lesz - kúszkáló alagutak, amik még egymással sem lesznek szinkronban - mert ez is hót ziher, hogy így lesz - mint két külön világ, hol és mennyit fognak dekkolni a mélyben, az odaérésük határidejére el nem készülő - mert ez is hót ziher, hogy így lesz - állomások elkészülésére várva?

Tíz állomás, tízszeres kockázat, ami magyar honban túl nagy, elég lett volna csak két végállomással kezdeni, ami így ötöd rizikó, és valószínű, hogy a legvégén az az egy még talán kész is lenne mire az egész vursli odaérne.

Ha alagutak nagy késésekkel már általhaladtak a határidőre el nem készült állomásokon, akkor utólag mennyi szakad azokból visszamenőleg rájuk, mert még a késéses elkészülésük sem nevezhető elkészülésnek.

Úgy sem látszik ez, lent vannak a föld alatt.

Szerintem magyar honra a lóugrásos metróépítési technológia kifejlesztése lett volna a megfelelő stratégia, a hozzá szükséges gépekkel.

És új alagútnevekkel a jelentős magyar lovas kultúrából, Kincsem és Sanyi (Indul a bakterház).

Kincsem alagútba lehetne haluzni bele kommunikációilag a legyőzhetetlen haladást, míg azért ezt az egészet visszarántaná a valóság talajára a Sanyi, ami egyszer csak bedőlne mint ólajtó, ahogy a filmben patás lókupec Haumann lova, aztán igaz szívből jajgatva rinyázhatnánk, hogy Saaanyiiiii, drága Saaaanyiiiikááánk, legalább a bicskánk lenne nálunk, hogy a bőrödet lenyúzhatnánk!

És ez még csak nem is lenne megtérületlenül nagy befektetés, mert viszonyokat ismerve, a Balkántól egészen Afrikáig ez nagyon sok helyen lenne az egyedüliként alkalmazható stratégiai technológia.

Demszky meg teljesen hülye, azt hitte, hogy kurvára jól megfenyegette a kivitelezőket, hogy ha nem készülnek el határidőre, akkor nincs több melójuk nekik itten.

Hiszen még az is komikus fenyegetés lenne a Combínósok irányába, hogy ha még egyszer beszarnak, akkor bebassza őket 2010-ben a metróalagútba, hiszen simán vagdoshatná őket a Gellért téren a földhöz, visszapattognának a betonról mint a lyukat nem találó golf labda.

Gabi bá!

Ön akkor már nem hogy mint polgármester - mert az azért már amúgy sem hosszú idő - sehol nem lesz, hanem a genetikai kutatásokat alapul véve, még az emberi lehetséges maximális élettartam tartalékokat ajándékba kapva a teremtőtől is, már csak régészek fogják porolgatni feltárás alatt lévő csontjait Magyarország valamikori fővárosának régészeti feltáró ásatásain!

A kivitelezők sokadik generációs utódjai is a lábukat lógatva a langyos tengerbe a stégről a budapesti metróépítéses bevételeikből, koktélozva és a cápákat banánnal dobálva szarják le magasról, hogy több melót nem kapnak már a néhai Budapesten!

5 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7455400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Naja!
Imádom a 4-es metrót.
Valami ojjasmi, mint a cigány lova.
Mielőtt végleg leszokott volna az evésről, megdöglött...
Hali windonia, régen láttalak!

E cigány lova cucc halálos, még nem hallottam, de innétről magamba szívom!:)
OFF:Tápegység alaplappal gátolt a globalizált multimédiában, de némi pénzzel visszatértem az információáramlásba!:)
ON: Nem lehet, hogy a 4-es metró orosz kooperációs combinói, a koreai gimikra várnak?:)
No akkor Isten hozott a globalizált multimédiában!:)
De lehet, itt erre felé Magyar honban az a szép és pótolhatatlan, hogy minden lehet, meg még az ellenkezője is, sőt a kettő egyszerre is!:))
Ha büszke akarok lenni, akkor ezt hívják kreativításnak! Értsd: SIKER!:)
süti beállítások módosítása