Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.04.06. 13:57 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

még velünk élő történelem keresett lélekmaradékai

Még velünk élő történelem ami keresi egykori darabjait.

De nem csak olyan csellengők, hanem beleszőve érdekesen az akkori történelem történései is olyan dokufilmesen ezekbe az egyéni keresgélésekbe.

Egy ma már idős néni, még mindig (!) itt (is) keresi azt a fiatal bakát névvel és beosztással konkrétan, aki mikor ott állomásozott náluk a fronttal egy keveset, ígért neki mint jól fejlett 15 éves vidéki lánykának (néni megfogalmazása!) mindent rövid kis szerelmükben (?, már a baka részéről gondolom erősen ezt a kérdőjelet, a frontkatona és jól fejlett vidéki 15 éves lány relációjában), hogy ha életben marad visszatér, meg ír neki leveleket a háborúból jó sokat, stb., stb..

Aztán ha nagyi még most is keresi, akkor gondolom ígéretek nem nagyon lettek betartva.

Jogos a viszonylat alapján betett kérdőjelem? Öreg harcsa csak szédítette a kislányt, friss, meleg testért úgy hétköznapi hitványan, hogy többiekkel röhögve jól ki hiszékenységéért úgy is leszarja, és felejtse már a következő állomáshelyén lévő ugyan olyanért?

Nem hétköznapi hitványan szédítette, csak úgy a körülmények működtették így, hogy a hideg borzalomban karját adta volna meztelen női testért, bocs, forró fiatal pináért, és nem is csak magáért a nyers húsért, hanem annak ópiumával együtt valami emberiért is az embertelenségben, ott és akkor, magával legalább őszintén, de azért nem egy életre gondolva azt az egészet ott hátul gyürkőzve hátulról az istállóban?

Előbbi bármely kettő, csak nem foglalkozva az egésszel, most nyugodtan borozgat valahol a kis telkén az összetákolt kis szerszámoskamrahétvégi házában? Már mint ebből az ügyéből kifolyólag, mert élete terhelt volt amúgy még sok személyes férfi-női maradékkal, amik mai napig keserítik tekintetét a permetezés utáni kisfröccse közben? Vagy csak az az akkori egy, ami fekszi gyomrát mai napig, de jellemformáló tanulság volt életére, minek révén patent volt már minden nőügyében? Vagy nem is fekszi semmi, mert ilyen ez az egész kibaszott élet?

Tényleg valóban komolyan gondolva nagyon szerelmes volt ott akkor, csak meghalt később azokban a felesleges harcokban?

Szerelmes volt, csak máshogy alakult aztán a bonyolult.

Szerelmes volt, és ő is a mai napig keresi nénit?

Meg még mennyi minden kombináció lehet, ha az ember lélekből van, meg maga körül anélküli közömbös világtörténésekkel.  

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4855390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása