Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.04.04. 14:52 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

575 kontra √2

Na ez a csúnya, hogy ott arra felé 575 kilométer órás sebességgel hasít a TéZSéVé mint egész vasút, meg technika, meg tudomány, meg minden ilyen kapcsolt területek egyik zászlós hajója, míg nálunk szárnyvonalak szüntetgetése a fő téma, meg amúgy is nagyjából, általában, sőt majdnem teljesen egészen, redva hegyekből ki sem látszó vagonok, hugyszagú omladozó pályaudvarok mentén agonizál 575 éve a MÁV √2-vel.

Meg mutiból egy magánkórházban konferencia keretében Da Vinci robotoperál, miközben másik nagy mammut, az egészségügy legalább ugyan akkora nagy és kilátástalan szarban, meg várótermi állapotban van mint a vasút.

Közben hülye "egészségpolitikusa" szektanyakba varja diliház bezárását, és nem hagyja.

Mondjuk ez jogos, mert majd hová fog befeküdni harcostársaival ha már orvosilag igazolva is nagyon elfáradtak a napi politikai küzdelmeikben.

Na a sok bohócnak ezen kéne reggeltől estig vicsorognia egymással, hogy hogy a halálba húzzanak be nekünk ide ilyen dolgokat egyre többeket, miktől mi is fejlettebb civilizációnak érezhetnénk magunkat komfortosabb létünkben az évszázados lemaradásaink helyett!

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3654587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hehehe ;) ez a gyök kettő hasított nálam. kár, hogy nálunk behúzott fékkel közlekednek a vonatok.sajnos ez amiatt van, mert "ezerévesek" a vonalak, már egy ideje nem lettek felújítva stb...

ajánlom a Ska Hecc:MÁV-dal

a többiehez inkább nem mondok semmit...
Ja, nálunk minden behúzott fékekkel tud csak mozdulni, meg visszafelé, hátrakötött lábakkal, mert kicsit szanaszét van az országbevonat amin csúszhatnának.

Állítólag nem sokkal rövidebb idő ma vonattal Vác, mint 100 éve.:)))
süti beállítások módosítása