Blog ószeres, akinél nem tudhatod milyen vackokat találhatsz amik talán még valamire jók lehetnek.
Tehetség és eredetiség nélküli, esetleges témaválasztású és minőségű műfajpróbálgató bohóckodás, játék.
Ne vedd komolyan, akkor nem teszünk sok kárt egymásban!

Utolsó kommentek


Kacatvilág nagyobb térképen való megjelenítése

web tracker

2007.03.29. 01:03 bcyke blogberlo, aki ott sem volt

bezúzható angol-magyar szöveg- és webfordító online okosság ingyé

Van ilyen angol-magyar szöveg- és weboldalfordító online okosság ingyé, amit be lehet zúzni az oldaladba, az aki akar az fordítgathat onnét vele.

Oszt lehet, nem nagy vaszisztdasz, meg vannak sokkal jobbak, meg komolyabbak, de én csak egy gyík hangulat ószeres vagyok, nem techblog, úgy, hogy nekem egynek jónak tűnik itt játszadoztatni vele a saját barkácsomban.

 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kacatvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3152128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jó játék

"Blog Search Google keresőtechnológia, amit koncentráltak blogokra. Google erős hívő az önkiadás-jelenségben, amit képviselt blogolás, és reméljük, hogy Blog Search segíteni fog a felhasználóinknak, hogy valójában tárják fel a blogolásvilágegyetemet, és talán ösztönözzenek sokat, hogy csatlakozzon a forradalomhoz maguk. Az, hogy keresel-e Harry Potter áttekintéseket, politikai kommentár, nyári salátareceptek vagy bármi más, Blog Search képessé tesz téged arra, hogy megtaláljad, milyen emberek mondóak a választásod valamilyen témáján."
Ja, gyurkál össze nagy varázslatokat, meg össze-vissza összevisszaságokat, de ha nagyon nincsen más, akkor azért ki lehet hámozni a lényeg köbgyökét, és még közben tornáztatja az agyat is, meg a rekeszizmokat is.
süti beállítások módosítása